2024. 05. 12. Vasárnap Pongrác napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Híradó 15:00

Vereséget szenvedett a Győr a Maccabitól

,

2013. július 18., csütörtök 10:03, frissítve: hétfő 15:23

2-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Győr labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának első mérkőzésén a Maccabi Tel-Avivtól. A meccs előtt hét izraeli és egy magyar szurkolót vettek őrizetbe.

Többlépcsős ellenőrzésen kellett átesniük a szurkolóknak, ha be akartak jutni a mérkőzésre. A szigorú motozás és regisztráció ellenére az izraeli drukkerek több görögtüzet bejuttattak a nézőtérre.

A találkozó első félideje még kiegyenlített küzdelmet hozott, a második játékrészre feljavult a Maccabi, az izraeli csapat a 76 és a 93. percben is betalált.

„Sikerült jól felkészülnünk az ETO-ból, melyet nagyon jól ismerek. Minden tiszteletem a játékosaimé, akik végrehajtották a gólra törő taktikánkat, s ez meg is hozta az eredményt. De még nincs vége, hiszen jövő héten hátravan a visszavágó” – mondta a Maccabi korábban Fehérváron dolgozó vezetőedzője, Paulo Sousa.

Pintér Attilát eltiltás miatt Farkas József helyettesítette a kispadon. Szerinte nem tudtak mit kezdeni a vendégek agresszív támadójátékával. „Nagyon sajnálom, hogy 2–0-s vereséget szenvedtünk. Nagyszerűen játszott az ellenfél, maximálisan kihasználták a helyzeteiket; bár nekünk is voltak lehetőségeink, sajnos nem tudtunk élni velük. Jóval agresszívabban kell játszani, és sokkal több futás kell” – mondta a pályaedző.

Az itthoni vereség ellenére a győri szakvezető azt ígérte, jövő héten idegenben megpróbálnak meglepetést okozni, és mindenképpen gólokat szeretnének lőni.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!