2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 1.

Következik:

Európai Híradó 04:00

Valahol még a hólánc is kevés

2013. február 13., szerda 18:20, frissítve: csütörtök 08:28

Elakadt kamionok Veszprémben, kilométeres kocsisorok Győr-Moson-Sopron és Vas megyében. A nyugati országrészben gondot okozott a havazás.

Nyugat-Magyarországon több alsóbbrendű út járhatatlan a havazás és a hófúvások miatt, de elzárt település nincs. Délelőtt Győr-Moson-Sopron megyében több autó is az árokba csúszott, több helyen leállították a forgalmat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat hajnalban harmadfokúról másodfokúra mérsékelte a Vas és Zala megyére kiadott figyelmeztetést.


A 82-es főúton több baleset történt, az árokba csúszott autókat trélerrel mentették. A teherautók Cseszneknél sem tudtak átjutni, a kamionokat a zirci buszpályaudvarra terelték. Zala megyében egy beteget szállító mentőautó borult az árokba, Veszprém megyében pedig kilométeres kamionsor torlódott fel.

Több helyen belvízveszély van

A sok csapadék miatt több helyen belvízveszély van az országban. A Balaton déli partján holnaptól harmadfokú készültséget rendeltek el. Zamárdinál már külterületi ingatlanokat veszélyeztet a víz, a védekezést azonban nehezíti, hogy pár napja ellopták a szivattyúmotorokat.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!