2024. 05. 05. Vasárnap Györgyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Rendőrök távolították el a devizahiteles tüntetőket

2014. november 14., péntek 12:15, frissítve: péntek 19:39

Nem sokkal 12 óra előtt rendőrök távolították el a Képviselői Irodaházból azokat a devizahiteleseket, akik véleményük meghallgatását követelték a Jobbik által rendezett devizahiteles-kerekasztal-beszélgetésen.

A Nem Adom a Házamat Mozgalom képviselői a véleményüket szerették volna elmondani a rendezvényen, de nem engedték be őket az épületbe. Állítólag a bejáratnál azt közölték velük, hogy több tagjuk ki van tiltva a Képviselői Irodaházból egy korábbi, hasonló megbeszélés idején tanúsított magatartásuk miatt. A megjelent devizahitelesek ezután kezdtek hangoskodni és elállták a Képviselői Irodaház bejáratát.

A tüntetők nem sokkal 10 óra után benyomultak a Képviselői Irodaház épületébe, mondván egy, a devizahitelekkel kapcsolatos, Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselő által szervezett kerekasztal-beszélgetésre érkeztek, de nem engedték be őket az épületbe. Ezt követően ülősztrájkba kezdtek, valamint folyamatosan hangoskodtak. Z. Kárpát Dániel próbálta jobb belátásra bírni a tüntetőket, akik azonban durva hangnemben becsmérelni kezdték a jobbikos politikust.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!