2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Ma debütál Luis Suárez a Barcelonában

2014. augusztus 18., hétfő 07:28, frissítve: péntek 13:19

Hétfőn pályára léphet a Barcelonában Luis Suárez. A sportdöntőbíróság enyhített ítélete után az uruguayi labdarúgó megkezdte az edzéseket a katalán csapattal, és mivel az eltiltása már csak tétmérkőzésekre vonatkozik, a Barca barátságos találkozóján szerepelni fog. Hivatalos bemutatása kedden lesz.

A mexikói León elleni felkészülési mérkőzésen debütál Luis Suárez a Barcelonában. A Nemzetközi Sportdöntőbíróság enyhítette az uruguayi labdarúgó büntetését, így a csatár megkezdhette az edzéseket a katalán együttessel. Az eltiltása barátságos mérkőzésekre már nem vonatkozik. A Barcelona vezetőedzője ezért a Gamper-kupán lehetőséget biztosít a játékosnak.

„Luis Suárez topjátékos. Én azt látom, keményen dolgozik, ismeri a játékunkat és illeszkedik a mi szerkezetünkbe, ahogyan azt vártam. Szeretném látni pár percet játszani a meccsen. De nem sokat, mivel hosszú ideig nem focizott és nem volt meccsben” – mondta Luis Enrique vezetőedző.

Tétmérkőzésen viszont csak október 26-án játszhat először a Barcelonában, pont a Real Madrid elleni El Clásicón mutatkozhat be a spanyol bajnokságban. Luis Enrique szerint a csatár nélkül is készen áll a csapat a spanyol bajnoki rajtra.

„Az eltiltás nem ártott nekünk egyáltalán. Ez van, ez a döntés. Tudjuk, hogy amikor majd játszhat, segíteni tud a csapatnak. Az együttes szilárd és elég erős az első spanyol bajnoki mérkőzésre és Bajnokok Ligájára is, készen állunk bármire. De azokra a játékosokra összpontosítunk, akik képesek játszani. A többiek és főleg Luis, ha csatlakoznak, alkalmazkodni tudnak majd a játékunkhoz. A jelenlegi helyzet nem hat ránk” – tette hozzá Enrique.

Luis Suárezt hivatalosan kedden mutathatják be Barcelonában.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!