2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Kigyulladt egy gyógyszergyár épülete Budaörsön

2017. április 25., kedd 11:29, frissítve: kedd 12:48

A mintegy 5000 négyzetméteres épület raktárrésze kapott lángra, egyelőre nem tudni, hogy miért. Több tűzoltóegység kezdte meg az oltást, személyi sérülés nem történt – a légszennyezettséget folyamatosan mérik. A sűrű, fekete füst távolabbról is jól látszik, számolt be a Hír TV munkatársa.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint a 3000 négyzetméteres raktárépületben keletkezett a tűz. A helyszínre nagy erőkkel vonultak a Pest megyei, valamint a fővárosi hivatásos tűzoltók. A tűzoltók több vízsugár segítségével oltják a lángokat. Az épületben kilenc fő tartózkodott, ők ki tudtak menekülni, személyi sérülés nem történt, tette hozzá Csámpai Attila.

A katasztrófavédelmi mobillabor folyamatosan méréseket végez a helyszínen, hiszen az épületből sűrű fűst áramlik ki – erősítette meg a Hír TV korábbi értesülését a szóvivő. Az égő raktár mintegy ötszáz méteres körzetében elzárkóztatást rendelt el a katasztrófavédelem. A füst veszélyes anyagot nem tartalmaz, a budaörsi lakosok nincsenek veszélyben, emelte ki Csámpai Attila.

Bejelentkezés 12 órakor:

A Hír TV-nek az ipari terület egyik őre azt mondta korábban, hogy a füst mérgező.

Az elsődleges felderítés alapján különféle gyógyszereket raktároztak az érintett épületben.

Olvasónk küldte a budaörsi tűzről!

 

 

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!