2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Farkas Flórián ’18-ban is szövetkezik a Fidesszel

,

2017. május 26., péntek 06:27, frissítve: péntek 14:56

A tervek szerint ma kora este ismét választási megállapodást köt a Fidesz Farkas Flóriánnal.

A botrányok ellenére is újra összeáll a Fidesz és a Lungo Drom a 2018-as választásokra – a Magyar Nemzet úgy tudja: az erről szóló megállapodást ma írja alá a Fidesz székházban Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke, és a roma szervezetet vezető Farkas Flórián.

A miniszterelnöki biztos még az ORÖ elnökeként felügyelte a „Híd a munka világába” nevű uniós programot – azóta kiderült, hogy a botrányos felzárkóztatási program keretein belül szabálytalanul költhettek el 1,6 milliárd forintot.

Orbán Viktor Hódmezővásárhelyen megerősítette, hogy személyesen is kiáll Farkas Flórián mellett.

„A jövőben a személyes szándékom az, hogy Farkas Flóriánnal szeretném folytatni az együttműködést, egyébként a magyarországi cigányság szervezeteivel hasonlóképpen. Ez egy fontos és nehéz kérdés nem ezért jöttünk ide, de fontosnak tartom, hogy ők integrált, befogadott, beillesztett része maradjon a politikai közösségnek és mindig azzal, aki erre a leginkább a leginkább alkalmasnak mutatkozik. De a személyi döntéseket..csak a személyes szándékaimról tudok most önnek beszámolni” – közölte a miniszterelnök.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!