2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Egy ibiziai night-clubban bulizott Habony

,

2015. december 8., kedd 12:26, frissítve: csütörtök 15:45

Ibizai night-clubban mulatott nyáron Habony Árpád, amiről felvétel is készült. A beszámolók szerint a szórakozóhelyen drogoznak a vendégek, és prostituáltak várják a kuncsaftokat.

Kétes hírű ibizai night-clubban járt nyáron Habony Árpád. A miniszterelnök tanácsadója a spanyol bulisziget Heart nevű szórakozóhelyén mulatott egy most megjelent videó tanúsága szerint. A felvételt megtaláló 444.hu-nak egy budapesti vállalkozó azt mondta: a klubban rengetegen drogoznak, és általában tele van a hely prostituáltakkal. A szórakozóhelyre a belépő 15 ezer forintnál kezdődik, egy vacsora ital nélkül pedig 45 ezer forintba kerül.

Habony Árpádnak börtönben a helye, ha közpénzből bulizott – ezt mondta az ibiziai felvételről Barabás Richárd. A PM szakszóvivője szerint a videó leleplezi, hogy az Orbán-kormány keresztény-nemzeti retorikája csak hazugság.

„A miniszterelnök legfontosabb tanácsadója, akinek nem ismerjük a javadalmazását, hiszen nincs bevallott jövedelme, nincs bejelentett munkahelye, mégis gyakorlatilag az elitet megszégyenítő módon, egy kétes hírű, luxus partiban vesz részt Ibizán, miközben magyar családoknak nincs pénzük arra, hogy a gyereküket megfelelően étkeztessék. Miközben Magyarországon az oktatás és az egészségügy szétrohad. Az, hogy Habony Árpád hogyan rombolja szét a saját egészségét, az a magánügye, de hogy ha mindezt közpénzen teszi, akkor börtönben van a helye” – jelentett ki Barabás Richárd.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!