2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

"Az MSZP kampánya formai, tartalmi és politikai értelemben is megbukott"

2013. március 6., szerda 17:55, frissítve: csütörtök 12:34

A Fidesz szerint formai, tartalmi és politikai értelemben is megbukott az MSZP kampánya. A párt kommunikációs igazgatója azt mondta: a szocialisták csökkenő népszerűsége alapján egyértelmű, hogy az emberek nem kérnek Ron Werber gyűlöletkampányából.

Kocsis Máté szerint a rövidfilm tele van tételesen cáfolható hazugságokkal, az pedig felháborító, hogy a tartalmát a szocialisták különböző lopott anyagokból állították össze. „Megbukott a kampányuk formai értelemben, mert lopott anyagból dolgoztak, megbukott a kampányuk tartalmi értelemben, mert hazudtak, megbukott a kampányuk politikai értelemben is, mert az elmúlt egy hónapban valamennyi közvélemény-kutató mérése alapján jelentősen gyengült a szocialista párt” – közölte Kocsis Máté szerdai sajtótájékoztatóján.

Újra fogják vágni

A szocialisták szóvivője szerint a filmet nem vonják vissza, de újra fogják vágni. Török Zsolt azt nem tudta megmondani, hogy az új verzió mikorra lesz kész, és arra sem válaszolt, hogy az összes ellopott részt kicserélik-e. A kritikákra reagálva azt mondta: a jobboldal tisztességtelenül felhasználja Puskás Ferenc özvegyét, negatív kampányt pedig szerinte a kormánypártok folytatnak.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!