2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Agresszív: összeállt a kép Nyerges Zoltánról

2013. április 10., szerda 11:01, frissítve: vasárnap 12:09

Továbbra is keresik a pécsi polgármester lányának feltételezett támadóját, Nyerges Zoltánt. A rendőrök azt feltételezik, hogy nem hagyta el a várost, hanem a közelben bujkál.

A rendőrség tovább folytatja a hajtóvadászatot Nyerges Zoltán után. A gyanúsított bátyjánál kedd este újabb razziát tartottak, de ez nem vezetett eredményre. Nyerges előéletéről viszont már pontos képe van a rendőrségnek – számolt be a Hír TV munkatársa: az utóbbi időben egy hajléktalanszállón lakott, de viselkedése miatt kitiltották, ezután csövestanyákon aludt, napközben pedig bevásárlóközpontokban töltötte az idejét.

Csaknem harminc fegyelmi eljárás indult korábban Páva Zsolt lányának feltételezett támadója ellen a börtönben – tudta meg a Blikk. A férfi 5 évet ült egy 15 éves lány megerőszakolásáért. A lap úgy tudja, a börtönben is agresszívan viselkedett, sorozatos dühkitörései voltak.

Közben Kővári János fideszes országgyűlési képviselő, az Összegfogás Pécsért Egyesület alelnöke, önkormányzati képviselő közleményében arra szólított fel, hogy a parlament ismét vegye napirendre a médiatörvény szigorítását, hogy fel lehessen lépni az erőszak terjesztésével szemben, valamint a Btk. módosítását, hogy minden erőszakos bűncselekmény elkövetője a legszigorúbb büntetésre számítson. A politikus kezdeményezte egy bűnmegelőzési kooperatív csoport felállítását is.

Nyerges Zoltánt majdnem egy hete keresi a rendőrség. A gyanú szerint múlt csütörtökön megtámadta a pécsi polgármester 20 éves lányát, és meg akarta erőszakolni. A lány ellenállt, ezért Nyerges brutálisan megverte a lányt és elmenekült a helyszínről. A férfi azóta szökésben van.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!