2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Nagy sebességű internet újabb 40 ezer háztartásban

2015. október 7., szerda 21:30, frissítve: csütörtök 14:56

Év végéig további 40 ezer háztartásban lesz elérhető a nagy sebességű, 100 Megabit sávszélességű internetszolgáltatás – jelentette be az egyik hazai telekommunikációs társaság.

A hálózatfejlesztés keretében az idén már 120 ezer háztartásban lett elérhető a digitális televíziózás alapjául is szolgáló technológia. A fejlesztést a kormányzati intézkedések is ösztönözték – az a cég, amely hálózatát nagy sebességű internet elérésére alkalmassá teszi, adókedvezményt kap.

„Nagyon fontosnak tartjuk a hálózat korszerűsítését mindazon célból, hogy ügyfeleinknek, jövendő előfizetőinknek nagy sebességű internetet és korszerű digitális televíziózást tudjunk nyújtani, ezért az első lépésben tavasszal 120 ezer háztartás elérésének a korszerűsítését jelenthettük be. Amit nagy örömmel jelenthettem ma be, hogy már szeptember 30-ig meg is valósítottuk, evvel is lehetőséget teremtve arra, hogy további 40 ezer fogyasztói címen év végéig újabb, jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani” – közölte Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági vezérigazgató-helyettese.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!