2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:05

Gazdaság

Közös fejlesztési programot indít a Posta és a Takarékbank

Közös programot indít a Takarékbank a Magyar Postával, hogy fejlesszék és megtartsák a szolgáltatásokat a kistelepülésen - közölte a pénzintézet az MTI-vel hétfőn.

  • Közös fejlesztési programot indít a Posta és a Takarékbank

A Magyar Posta és a Takarékbank együttesen majdnem 3500 fiókot működtet országszerte. Ezek jelentős része nem üzemeltethető nyereségesen, de az együttműködés minden érintett számára előnyös lehet. A megállapodásnak köszönhetően megmaradhatnak a postai szolgáltatások a kistelepüléseken, a fiókhálózat működési hatékonyságával javulhat a szolgáltatások színvonala, és közös kiadású bankkártyák, termék- vagy digitális fejlesztések is létrejöhetnek - írták.

A program előkészítési szakaszában megvizsgálják annak megvalósíthatóságát, és megteremtik kereteit. Az együttműködés eredményességét - mint írták - a Takarékbank automatizált fiókjának kedvező ügyféltapasztalatai is alátámasztják. Ezekben a banki szolgáltatásokon túl csekkbefizetéseket, valamint postai csomagok feladását és átvételét is lehet intézni.

A közleményben a Magyar Posta vezérigazgatója fenntartható és korszerű szolgáltatásokat ígért. Schamschula György szerint a postának ezzel is támogatnia kell a vidék megtartó erejét. Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója nyitott az együttműködésre, hogy a vidéken élők is hozzájussanak a pénzügyi és a postai szolgáltatásokhoz - olvasható a közleményben.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!