2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Kósa szerint a károgóknak nem lett igaza

2017. február 3., péntek 15:38, frissítve: péntek 15:55

Nem lett igaza a károgóknak, a magyar unortodoxnak nevezett gazdaságpolitika a külföldi befektetők előtt is sikeressé vált a Fidesz frakcióvezetője szerint.

Kósa Lajos azután beszélt erről, hogy egy német autógyártó cég bejelentette: Debrecenben épít új üzemet

, amellyel 250 új munkahely jön létre. A Fidesz frakcióvezetője a külügyminisztériumban tartott sajtótájékoztatóján kiemelte: a kormány felszámolta azt a gazdaságpolitikát, amely 2010-re csődbe vitte az országot, és a magyar érdekek képviselete mellett megtalálta az új együttműködés lehetőségét, amellyel komoly gazdasági szereplővé vált az Európai Unióban.

„„Ma kijelenthetjük, bár ezt a német barátaink szeretik elfelejteni, hogy a visegrádi országok gazdasági együttműködési értelmében a német gazdaságnak fontosabb partnerei, mint Franciaország. Tessenek megnézni a számokat. Csak a német barátaink nem szokták a visegrádi országokat egységként kezelni, és természetesen ezek az országok külön-külön kevésbé jelentős partnerek, de együttesen a német gazdaság motorjához kapcsolódva a visegrádi országok jelentik ma már a német gazdaság tengelyével az Európai Unió gazdasági motorját” – fogalmazott Kósa Lajos.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!