2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kizárnák a magyarokat a brit munkaerőpiacról

2016. szeptember 23., péntek 08:11, frissítve: péntek 22:18

Kizárná a magyarokat a brit munkaerőpiacról a londoni parlament nigériai származású parlamenti képviselője. Nemzetközi lapszemle.

Donald Trump szerint a drog játssza a főszerepet a charlotte-i zavargásokban – jelentette az amerikai ABC televízió. Az afroamerikai férfi meggyilkolása után folyamatosak a zavargások az amerikai városban. Trump pittsburghi gyűlésén méltatta a rendőröket, mondván, mennyire felelősségteljes és nehéz munkát végeznek.

Nagy-Britanniának nem kellene ragaszkodnia az Európai Unió egységes piacához, amennyiben azért cserébe az uniós munkaerő szabad mozgását követeli meg Brüsszel – ismerteti egy brit képviselő véleményét a parlamenti hírekre szakosodott PoliticsHome brit hírportál. Chuka Umunna, aki a nigériai igbo törzs leszármazottja, jelenleg a Munkáspárt színeiben politizál. Umunna az unióban maradás mellett kampányolt, sőt azzal riogatott, hogy ha Nagy-Britannia nem tud tagja maradni a közös piacnak, akkor olyan lesz majd mint Albánia. Mára sokat változott a véleménye a honatyának.

Újra az Európai Uniót és az ENSZ főtitkárát gyalázta a Fülöp-szigeteki elnök – jelentette az angol nyelvű orosz állami televízió, a Russia Today. Roberto Duterte azt nehezményezte, hogy az EU és az ENSZ bírálta a drogbandák ellen indított hadjáratát, amelynek országszerte már 3 ezer áldozata van. Duterte előbb Ban Ki Mun nevével élcelődött, majd ördögnek nevezte őt, az EU-t pedig trágár szavakkal illette. Az elnök korábban amerikai kollégáját és a pápát is durva trágárságokkal illette.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!