Igenis kérjük a nyugtát

KK, 2012. augusztus 18., szombat 13:00, frissítve: szombat 15:12
Társadalmi összefogást sürget a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a számlaadással kapcsolatban. A NAV honlapján megjelent írás szerint közös érdek, hogy mindenki hozzájáruljon a közteherviseléshez, ezért arra kérik az állampolgárokat, hogy jelezzék a hivatalnak, ha nem kapnak számlát vásárlásaik során.

Mint azt a NAV Dél-dunántúli Regionális Adó Főigazgatóság kommunikációs főreferense a Hír Televíziónak elmondta: közös érdekünk az adózás, illetve az adókötelezettség teljesítése. Barlai Krisztina hangsúlyozta, hogy ha olyan magatartást tanúsítanak velünk szemben, amely nem ennek megfelelő, akkor az adózó nyugodtan lépjen fel, és jelezze azt az adóhivatal felé. Az adóhatóság azt ígéri: a bejelentéseket kivizsgálják.

Igenis kérjük a nyugtát

Az adóhatóság augusztus 15-én hirdette meg a Legyen nyugta mindenkinek akcióját. A NAV a nyári időszakban, a fesztiválszezonban, amikor növekszik a kereskedelemmel, vendéglátással foglalkozó vállalkozások forgalma fokozott ellenőrzést ígér.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása