2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

„A többség még nem is tudja, miről fog szavazni”

2016. szeptember 27., kedd 21:00

Megkérdőjelezhető az Európai Bizottság állásfoglalásának hitelessége a kanadai szabadkereskedelmi egyezmény ügyében – mondta Magyarország élőben című műsorunkban az LMP szakpolitikusa.

Ungár Péter kitart amellett, hogy 200 ezer munkahely szűnhet meg Magyarországon, mezőgazdaságunkat pedig tönkreteheti a tengeren túlról érkező dömping. A politikus hozzátette: a hazai országgyűlési képviselők többsége egyelőre nem is tudja, miről fog hamarosan szavazni, lévén a külügyi tárcavezető beterjesztéséből hiányoznak a konkrétumok.

„Beadtak egy olyan országgyűlési határozati javaslatot, Szijjártó Péter a beterjesztő, amit inkább lehetne hát egy dadaista szóversnek nevezni, ugyanis benne van az is, hogy a kormány aláírásra javasolja az egyezményt, és az is, hogy nem, valamint nincs csatolva az egyezmény, amiről szavazni akar, sokáig nem volt csatolva az az egyezmény, amiről akarták, hogy a képviselők szavazzanak. Tehát kvázi úgy akarták a képviselők elé terjeszteni, hogy nem tudták, miről szavaznak” – fogalmazott az LMP szakpolitikusa.

Tekintse meg az Ungár Péterrel készült teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!