2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Tüntetés a sajtószabadságért - Reggeli járat

2017. augusztus 17., csütörtök 15:07, frissítve: csütörtök 15:42

Adás:
2017. augusztus 18., péntek 05.50

Tüntetés a sajtószabadságért
A sajtószabadságért tüntet az Együtt augusztus 20-án. Az ellenzéki párt demonstrációján több politikus is felszólal. De miért épp az állami ünnepen? Vendégünk Szigetvári Viktor, a párt választmányi elnöke.

Munkaerőhiány
Óriási a munkaerőhiány a postánál, és ez már a szolgáltatáson is érződik. Több száz dolgozóra lenne szükség az állami vállalatnál. Itt is az alacsony bérek okozzák a gondot? A stúdióban itt lesz Pfeifer Tamás, a Postások Független Érdekvédelmi Szövetségének alelnöke.

Horti 7.40
Budapestre érkezik a világ legnagyobb extrémsport-fesztiválja. A Kopaszi-gáton a legjobb profi és amatőr versenyzők gyűlnek össze. Vendégeink lesznek: Ádám Orsolya sajtóreferens és egy görkorcsolyázó, Barta P. Márk.

Egy nemes cél érdekében
Hamarosan a Pesti Vigadóban hallható először a Határon Túli Magyar Zenészek Szimfonikus Zenekarának hangversenye. Vendégünk lesz Vashelyi György karmester, az MMA tagja.

Idén még színesebb lesz a SZIN
Megújult külső, az eddiginél is több fellépő, fergeteges koncertek a Tisza partján. A Szegedi Ifjúsági Napokon felsorakozik a hazai zenei élet legjava és több nemzetközi sztár. Kolonics Erika fő szervezőt várjuk a stúdióba.

Tóth Gabi is fellép az augusztus 20-i állami ünnepségen
Közben az énekesnő már a Hegedűs a háztetőn című musical bemutatójára készül. A stúdióban Tóth Gabi.

Várja Önöket a műsorvezető: Pataky Enikő

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!