2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Németország választ – Reggeli járat

2017. szeptember 22., péntek 13:13, frissítve: péntek 13:20

Adás:
2017. szeptember 25., hétfő, 05.50.
2017. szeptember 25., hétfő, 13.05.

Németország választ
Az előrejelzések szerint Angela Merkel biztos befutó, de vajon így gondolják ezt a németek is? A legfrissebb eredmények, részvételi adatok, az első reakciók berlini tudósítónktól, Diseri Dórától a Reggeli járatban.

Elemzés
A németországi választások eredményének magyarországi és európai hatásait elemezzük Gálik Zoltánnal, a Magyar Külügyi Intézet tudományos főmunkatársával.

Inside Out
Zolbert, a Smooth Jazz műfajának hazai nagykövete lesz a vendégünk. A szaxofonos, zeneszerző és producer idén jelentette meg második albumát Inside Out címmel, szeptember 27-én pedig koncertet ad Pannonhalmán.

Belépés
Megújult a Papp László Budapest Sportaréna beléptető rendszere, ezzel párhuzamosan pedig elkészült az a mobilapplikáció, amely a belépéstől kezdve a parkoláson át az ételrendelésig számos kényelmi szolgáltatást biztosít a közönségnek. Az újításról és a további tervekről is kérdezzük Lak Tibort, a sportaréna cégvezetőjét és pénzügyi igazgatóját.

Peron
A Peronon ezúttal Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője válaszol a kérdésekre egyebek között a németországi választásokkal, a Jobbik béruniós terveivel és Gerő András történész körlevelével kapcsolatban.

Műsorvezető: Heer Orsolya

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!