2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Nem engednek a zsarolásnak – Reggeli járat

2016. október 23., vasárnap 20:09, frissítve: hétfő 09:39

Adás: 2016. október 24., hétfő, 5.50

Nem engednek a zsarolásnak. Lemondásra szólította fel a miniszterelnököt Vona Gábor, ha nem sikerül a kétharmados többséget biztosítania az alaptörvény módosításához. A Jobbik parlamenti képviselői nyilatkozatban kötelezték magukat arra, hogy csak az általuk diktált feltételek, azaz a letelepedési kötvények kivezetése esetén támogatják az alkotmánymódosítást. Az ügynökaktákat is kinyitnák, és emelnék a béreket a Jobbik kormányra kerülése esetén. Vendég: Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

Kerek évforduló pátosszal és füttyszóval. Orbán Viktor továbbra sem kér az Európai Egyesült Államokból, a magyaroktól viszont egységet és bátorságot vár el, valamint azt, hogy mindig válasszuk a nehezebb utat. A bal- és jobboldali ellenzék szerint ma is szükség van a zsarnoki hatalom megdöntésére. Vendégünk: Kiszelly Zoltán politológus.

Glattfelder Bélával, a Nemzeti Biomassza Egyesület elnökével, volt néppárti EP-képviselővel az elektromos autókról beszélgetünk. A jövő héten írják ki azt a pályázatot, amellyel 1,5 millió forintos támogatást lehet nyerni zöldautó vásárlására.

Üzenet a frontról. A Nagy Háború egyik túlélőjének páratlan mennyiségű, 280 levelét lehet nagyítva megtekinteni a skanzenben. Vendégünk: Bereczki Ibolya, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Igazgatóhelyettese. 

Hungalórum. Énekesek, színeszek és persze gyönyörű lovak. Színes forgatag híres rockoperák, operettek és musicalek zenéjére az október végi bemutatón. Vendég: Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója.

Béke a völgyben. Elvis Presley a magyar forradalom tiszteletére írt dalának újrahangszerelésével emlékszik a szabadságharc 60. évfordulójára az Ed Philips And The Memphis zenekar. A stúdióban várjuk a csapat két tagját, Ed Philipset és Csikány Tamás „Fácán”-t.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!