2024. 05. 10. Péntek Ármin, Pálma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

MSZP-kongresszus – Reggeli járat

2017. május 26., péntek 16:26, frissítve: péntek 16:26

Adás:
2017. május 29., hétfő 5.50

Miniszterelnök-jelöltjét is megválasztja szombati kongresszusán az MSZP. Milyen útravalót ad a párt Botka Lászlónak? Vendég: Gőgös Zoltán, a párt elnökhelyettese.

Közelebb a nemzetközi népszavazáshoz: elkezdheti az aláírásgyűjtést a Jobbik a bérunióról, miután az Európai Bizottság befogadta a kezdeményezést. Vendég: Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselő.

Kompressziós kezeléssel a visszértágulatok ellen – a nyári melegben jobb megelőzni a panaszok felerősödését. Jó tanácsok az érsebésztől. Vendég: Szabó Attila érsebész, visszérspecialista.

Rekord győzelem: négy világelső és két második díjat is elhoztak magyarországi fejlesztők a FIABCI nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázatról, Andorrából. Vendég: Kovács Attila építészmérnök.

Étterem, borászat, szállás – Több mint hatvan vendéglátóhely összefogásával megjelent a Balaton idei gasztrotérképe. Vendég: Szauer Judit, a balatoni gasztrotérkép ötletgazdája.

Megalakult a Budapest Gold Stars! Klasszikus, jazz, etno, rock, ahogy még sohasem. Három Kossuth-díjas zongorista-billentyűs: Szakcsi Lakatos Béla, Jávori Ferenc Fegya, Benkő László és Müller Péter Sziámi összjátéka. Vendégek: Jávori Ferenc Fegya Kossuth-díjas zenész, zeneszerző és Müller Péter Sziámi előadóművész.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!