2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Megszűnnek a tartós könyvek – Reggeli járat

2017. február 24., péntek 18:23, frissítve: péntek 18:23

Adás:
2017. február 27., hétfő 5.50

Megszűnnek a tartós könyvek
A kormány szerint a szülők javaslatára vezetik ki az első két osztályban. Mi erről a Párbeszéd társelnökének véleménye? Vendég: Szabó Tímea.

Beáll a Szolidaritás Dopeman mögé
A mozgalom támogatja a józsefvárosi időközi önkormányzati választáson függetlenként induló rappert. Székely Sándort, a Szolidaritás elnökét kérdezzük.

2017 a reformáció emlékéve
Közösségi oldalakon is népszerűsíti a reformáció értékeit a református egyház. Bogárdi Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke érkezik a stúdióba.

Kié a győztes jelmez?
Elzáé? Babócáé? Darth Vaderé? Mennyire befolyásolja a gyermekek választását az aktuális divat? Mit él meg a felöltött ruhában a gyermek? Válaszok egy játék-nagykereskedelmi lánc marketingigazgatójától és egy pszichológustól. Vendégek: Gyaraki Dávid marketingvezető és Labancz Dániel pszichológus.

Magyar Filmhét és Oscar
Enyedi Ildikó Arany Medve díjas filmje nyitja meg vasárnap a hazai seregszemlét. Hétfő reggelre az is kiderül, lesz-e újabb Oscar-díj a magyar film történetében. Novák Emil operatőrt, a Magyar Filmakadémia elnökét és Varsányi Ferenc rendezőt, az NMHH szakértőjét várjuk a stúdióba.

Az év felfedezettje!
A legjobb DJ-k és producerek közé került Willcox az egyik szakmai gálán. A zenész maga mesél megjelenő új daláról. Vendég: Willcox DJ és producer.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!