2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Megbukik a miniszterelnök, vagy kilépünk az unióból? – Reggeli járat

2016. szeptember 27., kedd 16:28, frissítve: kedd 21:34

Adás:
2016. szeptember 28., szerda 5.50

Megbukik a miniszterelnök, vagy kilépünk az unióból?
A Demokratikus Koalíció szerint ez a tétje a népszavazásnak, de mire jó a bojkott? Vendégünk Gréczy Zsolt szóvivő.

Megforgatják az egész világot
Nemet mond a migránsok betelepítésére a Munkáspárt is, ezzel a véleményével egyedül áll a baloldalon. Thürmer Gyula pártelnököt arról is kérdezzük, hogy jónak tartja-e, ha Ukrajnából vendégmunkásokat hív Magyarországra a kormány.

Európa polgára
Kitüntette Kozma Imre atyát az Európai Parlament. Az elismerést olyan kivételes teljesítményt nyújtó személyiségeknek ítélik oda, akik hozzájárultak a kölcsönös megértés, a polgárok és a tagállamok közötti szorosabb integráció előmozdításához. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat társalapítója és elnöke a Reggeli járat vendége.

Kürtős hírvivők
Nagy közös sütésre, Magyarország kürtőskalácstérképének megrajzolására és persze rengeteg új íz kóstolására invitálnak a 4. kürtőskalács-fesztivál megálmodói. Az eseményt András Tünde fő szervező kínálja.

Gyökér és vadvirág
Tamási Áron életművét méltatják a Vigadóban. Az emlékülés előadója Kubik Anna színművész is, akit arról is faggatunk, milyen Tamási-hősöket életre kelteni színpadon vagy épp filmen.

A spájzban vannak
A tizedes meg a többiek most a Magyar Színház színpadán dübörögnek. Major Tamás egykori filmszerepébe Eperjes Károly bújik, akit a rendező, Lengyel Ferenc kísér el a Reggeli járatba.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!