2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Másodfokon a vörösiszapper – Reggeli járat

2017. január 19., csütörtök 18:58, frissítve: csütörtök 18:58

Adás:
2017. január 20., péntek 5.50

Kezdődik a másodfokú eljárás hétfőn a vörösiszap-katasztrófa ügyében. Milyen következményei lehetnek egy jogerős felmentésnek, és kaphatnak-e erkölcsi elégtételt az áldozatok hozzátartozói? Morvai Krisztinával, a Jobbik európai parlamenti képviselőjével kezdünk.

Aztán olimpia: az LMP is támogatja azt az aláírásgyűjtést, amelyet egy új, főként fiatalokból álló csoport indított csütörtökön. Az LMP szóvivőjével, Gál Józseffel beszélünk ez ellenzék olimpiaellenességéről.

Beiktatják hivatalába a republikánus Donald Trumpot, az Egyesült Államok 45. elnökét. Mi itt még jóval a ceremónia előtt Magyarics Tamás Amerika-szakértővel beszélgetünk arról, mi vár a a világra hétfőtől, amikortól Trump munkába áll.

Fél 9-kor kapcsolunk Kaposvárra, hiszen bontják a Csiky Gergely Színházat, a rekonstrukcióra 9 milliárd forintot szánnak.

Utána kapunk egy meghívást az idei Népzenész Bálra, méghozzá Berecz Istvántól, a Fonó népzenei vezetőjétől, és Nyitrai Tamástól, a Bazseva zenekar prímásától.

Az adás végén pedig jön a táncoló ledek csapata, vagyis a Dirty LED Light Crew, hiszen a különleges formáció egy tőlük szokatlannak mondható stílusban, barokkosan kezdte az évet.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!