2024. 05. 15. Szerda Zsófia, Szonja napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Lázadnak – Reggeli járat

2017. október 8., vasárnap 18:18, frissítve: vasárnap 18:18

Adás:
2017. október 9., hétfő 05.50

Lázadnak
70 ezer forintért foglalkoztatják a diplomás volt állami alkalmazottakat a közmunkaprogramban. Van kiút? Válaszol Gúr Nándor, az MSZP alelnöke és szakpolitikusa.

Mentőöv
Vizsgálja a kormány az MSZP-s Czeglédy Csaba cége által megkárosított diákmunkások kifizetésének lehetőségét. A stúdióban Fiák István, a DiákÉsz elnöke, aki levélben kért segítséget a miniszterelnöktől és a házelnöktől az ügyben.

3
Új lemezzel állt elő Boggie. Csemer Boglárka a műfajok és stílusok keveréséről, valamint lemezbemutató turnéjáról is mesél nekünk., és talán azt is elárulja, miért lett az album címe a 3.

Balkon
Tizenhárom év után újra Jean Genet-darabot mutattak be a Maladype színházban. A Balkon című előadást ráadásul közel 20 éve nem játszották Magyarországon. A különleges színházi eseményről Zsótér Sándor rendezővel beszélgetünk.

A Peronon Szél Bernadett. Az LMP társelnöke egy friss felmérés szerint a legnépszerűbb ellenzéki miniszterelnök-jelölt. De vajon hogyan váltja át szavazatokra ezt a szimpátiát? Lampé Ágnessel, a 168 Óra és Balogh Gáborral, az Alfahír újságírójával ezeket a kérdéseket is feltesszük.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!