2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Adás

Radar

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Kocsis Máté: A magyar baloldal külföldi pénzből akart belföldi hatalomra szert tenni

Kocsis Máté megjegyezte: a globalisták nem fogják feladni, de bármelyik honfitársunkat veszik meg, harcolni fogunk velük; nemzetünk szuverenitása Magyarország megújuló erőforrása.

Belföld

Önfényező könyvvel erősít Karácsony Gergely a kampányban

A főpolgármester kampányra időzített könyvét tehát az a vállalkozás adta ki, amelynek előzőleg az önkormányzat egyik cége csaknem hatmillió forint közpénzt fizetett ki egy tanulmányra.
Belföld

Kubatov Gábor: Várjuk a szuverenista, konzervatív erők győzelmét az uniós választásokon, és Trump elnök győzelmét november 5-én + videó

Kubatov Gábor hozzátette, ezért nincsenek Magyarországon terrortámadások, nem alakul ki párhuzamos társadalom, nincsenek lemészárolt papok, szétvert templomok, éjjel szabadon lehet sétálni az utcákon, béke van, nem kell a keresztet leszedni az iskolák faláról.
Belföld

Hamarosan Magyarországra látogat a kínai elnök + videó

A Híradóban kapcsoltuk az Eurázsia Központ igazgatóját, Dr. Horváth Leventét, korábbi sanghaji főkonzult, aki a kínai elnök magyarországi látogatásáról beszélt.
Belföld

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 
Belföld

Orbán Viktor: Az idén lezárhatjuk a progresszív liberális hegemóniára épülő világrendet + videó

Miközben egész Európát elöntötte egy progresszív libarális óceán itt csodák csodájára megmaradt egy konzervatív sziget, amely dacol a liberális dagállyal, a brüsszeli égzengéssel és a washingoni hurrikánnal - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a CPAC Hungary rendezvényen elmondott csütörtöki beszédében. 
Paláver

Paláver – Orbán Viktor: A progresszív liberálisok érzik a veszélyt + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Kroó Zita.
Radar

Radar – Az egész közlekedő társadalmat megszólítják a közlekedésbiztonság ügyével + videó

A riportban elhangzik a klasszikus mondat: Közlekedjünk tehát kulturáltan, mert ahogyan mondani szokták, mindenkit hazavárnak.
Radar

Radar – Áder János volt a fenntarthatósági hét vendége egy iskolában + videó

A másfél órás előadáson a több, mint 400 fiatal sok új információval is gazdagodott.
Radar

Radar – Robotokkal teli jövő + videó

Ha ez folyamatosan nő ilyen ütemben, akkor azért azt látjuk, hogy az elkövetkező évtizedekben már nem biztos, hogy meg fogunk azon lepődni, ha egy boltban vagy a gyógyszertárban egy robot fog minket kiszolgálni például.
Belföld
Belföld

A NAV-hoz került a hídpénzbotránnyal kapcsolatos vesztegetéses ügy

Budai Gyula a Facebookon jelentette be, hogy a NAV-hoz került a vesztegetés gyanújával indított nyomozás a hídpénzbotránnyal kapcsolatban.
Belföld

Árcsökkentésre szólította fel a kormány az üzemanyag-kereskedőket + videó

Csütörtökön sajtótájékoztatót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Az eseményt a HírTV élőben közvetíti.
Belföld

Szánthó Miklós: Mi vagyunk a wokebusters + videó

A CPAC Hungary célja nem kisebb, minthogy megszervezzük az antiglobalista erők globális koalícióját - jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a Konzervatív Politikai Akció Konferencia csütörtöki nyitónapján.
Gazdaság

Kiderült, mikor adják át az M6-os autópálya befejező szakaszát

Az M6-os autópálya Bóly és Ivándárda közötti szakaszának átadására várhatóan május első hetében kerül sor . tudta meg a Pécsi Újság a bama.hu beszámolója szerint.
Sport

Párizs 2024 - Lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján.
Gazdaság

Felfüggesztik a kamionstopot a május elseje előtti éjszakára

Felfüggesztik a kamionstopot a május elseje előtti éjszakára - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
Belföld

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Irakli Kobakhidzét, Georgia miniszterelnökét - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Külföld

Ferenc pápánál tett látogatást Sulyok Tamás köztársasági elnök

Az államfő részt vett azon a magánkihallgatáson is, amelyen a pápa a Magyar Nemzeti Zarándoklatra érkezett magyarokat fogadta, majd jelen volt a zarándoklatot lezáró misén a Szent Péter-bazilikában.
Külföld

Rengetegen megszöktek egy nigériai börtönből

Legkevesebb 118 rab megszökött Nigériában egy börtönből, amelynek épületét megrongálta a szerda éjjeli heves esőzés - közölte a létesítmény szóvivője csütörtökön.
Belföld

Megvan ki építheti a valaha volt legdrágább Duna-hidat

Minden idők egyik legnagyobb összegű beruházása készül Mohácsnál.
Gazdaság

Megindult a földgázszállítás Magyarországra Azerbajdzsánból

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint innentől kezdve Brüsszelnek semmi köze nincsen ahhoz, hogy mi hogyan és honnan oldjuk meg energiaellátásunkat.
Belföld

Nagy-Vargha Zsófia: A kiegyensúlyozott társadalom alapja az egészséges családok, fiatalok

Akkor tud egy társadalom kiegyensúlyozottan működni, ha legfontosabb eleme, a családok és szerves részei, a fiatalok egészségesek - mondta az államtitkár.

Legfrissebb híreink

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Magyarország csodálatos példát mutat, mert kiáll mindazért, ami fontos, csodálatos szövetséges, ihletet ad az amerikaiaknak - mondta a CPAC Foundation elnöke csütörtökön Budapesten, a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján.

Radar

Külföld

Ferenc pápa: Isten, áldd meg a magyart!

Isten hozott! - magyarul köszöntötte Ferenc pápa az ezerötszáz fős Magyar Nemzeti Zarándoklat tagjait a vatikáni audienciateremben csütörtökön.
Külföld

Leszakadtak a világhírű párizsi Moulin Rouge széllapátjai

A Moulin Rouge egy illetékese szerint az 1889-ben megnyílt mulató történetében ez az első ilyen baleset, és ők sem tudják, hogy mi okozta.
Gazdaság

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
Kék hírek

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.
Színes

Több mint száz gömbölyűfejű delfin vetődött partra Nyugat-Ausztráliában

Természetvédelmi szakemberek, tengerkutatók és állatorvosok mintegy 140 partra vetődött gömbölyűfejű delfint próbálnak megmenteni, amelyek csütörtökön estek csapdába Nyugat-Ausztrália déli partvidékén a sekély vízben.
Külföld

Duplázta a nyereségét a Coca-Cola Oroszországban

A Coca-Cola bűvészeket meghazudtoló módon imitálta távozását a szankciókkal sújtott Oroszországból.
Külföld

Ezúttal Texasban kellett beavatkoznia a rendőrségnek egy Izrael-ellenes tüntetésen

Austinban, a Texasi Egyetemen a rendőrség határozottan fellépett a tüntetőkkel szemben szerdán, és többeket őrizetbe vett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!