Kubatov frissít - Egyenesen

2017. szeptember 14., csütörtök 17:08, frissítve: csütörtök 17:26

Adás:
2017. szeptember 14., csütörtök 19.30
2017. szeptember 15., péntek 00.00
2017. szeptember 15., péntek 13.30

Kubatov frissít
A Soros-tervről indít nemzeti konzultációt a Fidesz. Az Együtt szerint ez csak arra jó, hogy frissítsék a Kubatov-listát a választások előtt. Itt lesz az Együtt választmányi elnöke, Szigetvári Viktor.

Beismerő vallomás
Nem támogatták a fideszes EP-képviselők, hogy Brüsszel is megvizsgálja az azeri kenőpénzek útját. Az Európai Parlament többsége ennek ellenére megszavazta a vizsgálatot. Vendégünk lesz Szanyi Tibor, az MSZP EP-képviselője.

Takargatott fertőzések
A TASZ szerint bujkál, kavar, sunyiskodik az állam, amikor nem adja ki a kórházi fertőzések tavalyi adatait. Már két hete közzé kellett volna tenni a jelentést. A stúdióba várjuk Asbóth Mártont, a TASZ jogászát és Hegedűs Zsoltot, a Reszasz elnökhelyettesét.

Veletek vagyunk
Szimpátiatüntetéssel állna ki a fideszes Németh Szilárd által megnevezett 3 aktivista mellett a civil tiltakozások egyik szervezője. Itt lesz Horgas Péter.

Lesz következménye
Szerencsétlen balfácánnak nevezte a Debreceni Egyetem rektora azokat az egyetemi kollégáit, akik tiltakoztak Putyin díszpolgári kinevezése ellen. Erről is beszélget Kálmán Olgával Pető Péter újságíró és Farkas Attila Márton publicista.

Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés