2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kockásingesek kontra Gittegylet? – Reggeli járat

2016. március 29., kedd 16:18, frissítve: kedd 19:55

Adás:
2016. március 30., szerda 5.50

Legyen ön is milliárdos! A Jobbik lajstromot készített Mészáros Lőrinc korrupciógyanús pénzügyi érdekeltségeiről. De mi lesz a lista sorsa? Vendégünk: Szilágyi György, a Jobbik parlamenti képviselője.

Kockásingesek kontra Gittegylet? Több mint 150 iskolában marad el az első óra szerdán a reggelre hirdetett sztrájk miatt. Vendégünk: Törley Katalin, a Tanítanék mozgalom alapítója és Krasznai Gábor a szülők egyik koordinátora.

Javítható, vagy úgy rossz, ahogy van? Két független pénzügyi szakembert kérdezünk a nokról, különös tekintettel annak lehetséges társadalmi hatásairól. Vendégek: Kézdi Zsolt, a Banki Hiteltanácsadók és Kihelyezők Egyesületének elnöke és Sándorfi Balázs, a Bankmonitor.hu vezető elemzője.

Már itt vannak az első gólyák. A legtöbb madár 20 000 kilométert utazik a téli táplálékért, de egyre több a nálunk telelő egyed legyen az gólya, cinege, vagy fecske. Miért repülnek, miért maradnak? Vendégünk: Orbán Zoltán, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szóvivője.

Ha tehetnél egy csodát, mi lenne az? Erre és ehhez hasonló kérdésekre válaszol Ferenc pápa a gyerekeknek egy frissen megjelent könyvben. Vendégünk: Tábori Kálmán, a Jezsuita Könyvkiadó igazgatója.

Finomra hangolva. Saját szakácskönyvvel együtt jelent meg a Budapest Voices új nagylemeze. Vendégeink: Borbás Erika énekes, Pusztai Csaba zenész.

A legkorábban mi kezdünk. Heer Orsolya várja önöket szerdán 5 óra 50 perctől.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!