2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Cirkusztestvérek 11:00

Idegen pályán – Vetítő

2017. február 9., csütörtök 14:10, frissítve: vasárnap 16:05

Adás:
2017. február 6–10., hétfőpéntek 14.05
2017. február 12., vasárnap 23.05

Hétfő: Apa, hány éves vagy? (ismétlés)
Rendező: Papp Gábor Zsigmond

Sumonyi Zoltán József Attila-díjas magyar író, költő. A róla, neki szóló dokumentumfilmet fia, Papp Gábor Zsigmond rendező jegyzi.

Kedd: Boxutca (ismétlés)
Rendező: Nagy Anikó Mária

Korunk egyik új függőségi problémája a munkamánia. A teljesítménycentrikus iskolarendszerben edződő, sikert és elismerést learatni szándékozó emberek a munka világába is magas szintű motivációkkal lépnek be. Időt és energiát nem sajnálva végzik mindennapi tevékenységüket. És akik hosszú távon folyamatosan ezer fokon égnek, azoknál idővel bekövetkezik a „burnout szindróma”, azaz kiégnek. Meg lehet állni, ki lehet szállni? Meddig nem késő? Ezekre keressük a válaszokat a filmben.

Szerda: Béres József életútja (ismétlés)
Rendezte: Kabay Barna

A Béres-csepp feltalálójának kalandokkal és kihívásokkal teli életét idézik fel családtagok és kortanúk a filmben.

Csütörtök: Hegyek és tengerek között: Teheránból Budapestre – Phuong, a kicsilány (ismétlés)
Rendezte: Pálos György, Sós Kata, Gelléri Péter

A Katapult Film hatrészes dokumentumfilm-sorozatot készített Hegyek és tengerek között címmel. A széria hat, Magyarországra bevándorolt külföldi letelepedésének történetét mutatja be.

Péntek: Kémek a porfészekben (ismétlés)
Rendező: Papp Gábor Zsigmond

Rimner Gábor nyolc évig kémkedett Budapesten a szovjet déli hadseregcsoport ellen, másfél éves szudáni kiképzés után. Miután volt élettársa lebuktatta,1981-ben tizenkét évi fegyházbüntetésre ítélték. Teljes körű állampolgári jogait csak 2002-ben nyerte vissza.

Vasárnap: Idegen pályán
Rendező: Szakács Melinda

2012-ben az angol fővárosban élő Kondor Gábor eldöntötte, hogy egy magyar hölgyekből álló kézilabdacsapatot toboroz. 2013 februárjában megalakult a London Angels HC, amely nemcsak a közösségteremtést és a hobbiszintű játszadozást vállalta. Másfél évvel később a csapat megnyerte a másodosztály küzdelmeit, és feljutott az élvonalba.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!