2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Kamupártok – Reggeli járat

2017. május 24., szerda 20:29, frissítve: szerda 21:02

Az Együtt szerint a kamupártok utáni nyomozás leállítása az Orbán-kormány érdeke.

Adás:
2017. május 25., csütörtök 5.50

Donald Trump szerdán délután érkezett meg Brüsszelbe, ma pedig találkozik Jean-Claude Junckerrrel, az Európai Bizottság és Donald Tuskkal, az Európai Tanács elnökével. Az amerikai elnök a mai NATO-csúcstalálkozón is részt vesz. Arató Lászlót kapcsoljuk Brüsszelből.

A fővárosi főügyész szerint a kampánytámogatások szabálytalan felhasználása miatt jelenleg is több ügyben nyomoznak. Az Együtt szerint a kamupártok utáni nyomozás leállítása az Orbán-kormány érdeke. Szigetvári Viktor szerint az Együtt törvénymódosító javaslata megakadályozná a kamupártok csalásait.

Az Ezer lámpás éjszakája programsorozat az eltűnt gyermekekre hívja fel a figyelmet május 25-én, az eltűnt gyermekek világnapján. Az idén tizenhárom városban 50 előadó zenél az eltűnt gyermekekért. 2016-ban tizenkilencezer fiatal eltűnését jelentették be. A nőkkel szembeni erőszak ellen is felszólalnak az Ezer lámpás éjszakáján. Vendég: Sebestyén László ügyvezető, Netrisk.hu Zrt.

A sarokfájdalom az egyik leggyakoribb a lábfejen jelentkező panaszok közül. A lábfejet 26 csont építi fel, közülük a sarokcsont a legnagyobb. Megoldások és gyógymódok a sarokfájdalom kezelésére. Vendég: Szegheő Péter, az Ormos Intézet orvosigazgató-helyettese.

Évszázadok meséi, táncai a Garabonciás Együttes interaktív élményterápiás előadásain. A Garabonciás Együttes integrációs mesék sorozatát eddig ezerötszáz sérült és egészséges gyermek látta. Vendégművészként a korábbi előadások Down-szindrómás szólistái is fellépnek. Vendég: Aranyos Ágota táncpedagógus, koreográfus, a Garabonicás Együttes művészeti vezetője.

Maszkaland-bemutató június 11-én a Gödöllői Királyi Kastélyban. A kisfiú meg az oroszlánok – Lázár Ervin meséje a tatabányai Jászai Mari Színházban. A meséből Kolozsi Angéla írt valóságjátékot. A történet a gyerek-szülő kapcsolatról szól. A kisfiú meg az oroszlánok című gyermekelőadás legközelebb május 30-án látható. Vendégek: Kolozsi Angéla rendező és Pilnay Sára színész.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!