2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Hamvában holt – Reggeli járat

2016. május 5., csütörtök 16:15, frissítve: csütörtök 16:33

Adás:
2016. május 6., péntek 5.50

Hamvában holt. Az elmúlt 2 évben 10 milliárd forintot kapott a megszűnő KLIK szervezetfejlesztésre. Mit és mennyiből csinálnak majd az úgynevezett menedzserközpontokban? Vendégünk Hadházy Ákos, az LMP antikorrupciós szakszóvivője.

Vihar a boroshordóban. Ment, ellenőrzött, és fel is függesztett borászatokat Nébih a Balaton északi partján. Mi a legnagyobb gond a pancsolókkal? Vendégünk Barátossy Gábor, a Nébih igazgatóhelyettese.

A migrációról másképp. Magyarország a 2008-as válságot követően a felgyorsuló elvándorlás miatt újból emigrációs országgá vált, továbbá csökkent a régióból hozzánk települők száma is. Mik lehetnek a negatív különbözet nemzetgazdasági hatásai? Mi lehet a megoldás?  Vendégünk: Melegh Attila szociológus, a Corvinus Egyetem docense.

Lehet 3 kép, vagy akár könyvnyi méretű, alternatív vagy populáris, szólhat kicsikhez és nagyokhoz is. A közelgő 12. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválon megtudhatnak mindent, amit a képregényekről tudni érdemes. Vendégünk: Vass Róbert a Magyar Képregény Szövetség ügyvivője.

Itt élned, halnod kell, avagy zenés történelmi utazás a honfoglalástól, napjainkig a Hősök terén Koltay Gábor rendezésében. Vendégünk: Koltay Gábor rendező és Varga Miklós énekes.

Nincs az az operettszerep, amelyet ne játszott volna el, és nála szebben talán senki nem cigánykerekezik a színpadon. Ha valaki még nem találta volna ki, Oszvald Marika színésznő, operetténekes lesz vendégünk.

Farkas Krisztina műsorvezető várja önöket.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!