2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Fekete karácsony? – Reggeli járat

2016. december 10., szombat 09:45, frissítve: szombat 13:16

Adás:
2016. december 12., hétfő 5.50

Fekete karácsony?
Elmaradhat idén a kórházi dolgozók decemberi béreinek kifizetése. Erre – az előző évekkel ellentétben – csak januárban kerülne sor. Arra a kérdésre, hogy mi állhat a döntés hátterében, és miért egy folyosói hirdetményből kell megtudniuk mindezt a dolgozóknak, Szabó Tímeával, a Párbeszéd társelnökével keressük a választ.

Utánpótlás
Közfoglalkoztatottakkal oldanák meg a létszámproblémát a kéményseprők. A biztonságos szolgáltatáshoz szükséges szakembereknek ugyanis alig a fele maradt az ágazatban. A stúdióban vitázik Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője és Vámos Csaba, a Kéményseprők Országos Szakszervezetének elnöke.

Vírus
Fertőző agyhártyagyulladásban hallt meg egy budapesti gimnazista. Magyarországon 2-300 ember hordozhatja a betegséget, de legtöbb esetben az immunrendszer legyőzi a vírust. Minderről Bense Tamás háziorvost kérdezzük.

Makramé
Virágtartó, ékszer vagy fali dísz. Újra hódít a makramé. Visy Dea stylistot látjuk vendégül, aki magát a technikát is megmutatja.

Ki viszi át?
Ezzel a címmel jelent meg Szirtes Edina tizenkettedik szerzői lemeze, amin a tíz dal mind egy-egy zenei önvallomás. Erről kérdezzük a hegedűs-énekesnőt.

Édes Anna
Országos hódításon az Édes Anna musical. Kosztolányi Dezső regényének színpadi változata egy dinamikus, erőteljes és egy, a legmodernebb hangszerreléssel készült zenei élményt ígér így év végére. A stúdióba várjuk Mennyei Margitot, vagyis Szabó Erika színésznőt és Horváth (Hozsó) Zsolt zeneszerzőt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!