2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Erőemberek – Egyenesen

2017. április 24., hétfő 17:09, frissítve: hétfő 17:12

Adás:
2017. április 24., kedd 19.20
2017. április 25., szerda 00.30
2017. április 25., szerda 13.30

Rovott múltak
Még gyermekkorúak elleni súlyos testi sértés is van a bűnlajstromán a választási irodánál tavaly bevetett egyik kopasznak. Akkor erőemberek a vasárnapi zárva tartásról szóló kérdés beadásában akadályozták a szocialisták politikusát. Itt lesz Nyakó István.

Demagógiát!
Még több stadiont, kisvasutat Moszkváig, és – ha lehet – egy helyett legalább két Orbánt követeltek a magyar viccpárt felvonulói a hétvégén. Lehet-e a valóságnál bármi is viccesebb? Vendégünk a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, Kovács Gergely.

Egyedül nem megy?
Vasárnap két időközi választást is tartottak Budapesten, az összefogással induló ellenzéki jelölt győzött, a magányos rapper Dopeman pedig elbukott a megmérettetésen. Mi a tanulság? Gréczy Zsolt válaszol.

Önbíráskodók
A nemzetbiztonsági bizottság ülésén is téma lesz a magyar civil aktivistát bocsánatkérésre utasító csecsen férfi ügye. Már a csecsenek tenyere is viszket? A stúdióba várjuk a szakbizottság elnökét, Molnár Zsoltot.

Normaszöveg
Önbíráskodó és fenyegetőző magyar és csecsen kopaszok járkálnak a háborítatlan Budapest utcáin, miközben egy festékdobálásért sok száz óra közérdekű munkára ítélnek és garázdának minősítenek civil aktivistákat. Hova tűnt a jogból az igazság?

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!