2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Ellenszélben? – Reggeli járat

2016. szeptember 29., csütörtök 15:17, frissítve: csütörtök 16:48

Adás:
2016. szeptember 30., péntek 5.50

Ellenszélben?
A tiltás ellenére megtartja vasárnapi rendezvényét a Párbeszéd Magyarországért. A Nemzeti Választási Bizottság szerint az eseményt a szavazás napján nem lehet megrendezni. A párt ugyanakkor úgy véli, a kormány semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy félelemben tartsa az embereket, és saját szempontjából nézve sikeressé tegyen egy értelmetlen népszavazást. Vendégünk Szabó Tímea, a PM társelnöke.

A gazdaságosabb rendezés érdekében módosították az olimpiai terveket a Fővárosi Közgyűlés legutóbbi ülésén. Az új változat szerint az olimpiai nyitó- és záróünnepséget a Puskás Ferenc Stadionban tartanák.  Mit tartalmaznak még az új tervek, és van-e elég pénz rá? Egyebek mellett ezt is megkérdezzük Székely Sándor független fővárosi képviselőtől.

Megtelt!
Kevés az orvos és a kórházi ágy a gyermekpszichiátriákon. Eközben viszont egyre több gyermek szorulna segítségre. A fiatalok 30 százalékának van valamilyen mentális problémája, amely már a testi épségét is veszélyezteti. A Heim Pál Gyermekkórház Pszichiátriai Osztályának főorvosa szerint egyre több gyermek okoz magának sérüléseket. Sófi Gyulát kérdezzük.

Kutatók Éjszkája pénteken
Két fiatal tudósnő érkezik hozzánk,  akik a programok mellett beszélnek majd saját területükön elért eredményeikről, így a sejttenyésztésről és a hatékonyabb tanulásról is. Király Szilvia és Molnár Janka Sára a vendégünk.

Koncertek, hangszerkiállítás, tehetségkutató
Tízezer kiállított hangszerrel várják az érdeklődőket a Budapest Music Expón, ahol szabadon kipróbálhatják a zeneszerszámokat. Vendégünk Andrásik Remo főszervező és Lukács Peta, a Bikini zenekar gitárosa.

65 éves a Vidám Színpad!
Az évadnyitó már megvolt, most pedig premierek sora várja a közönséget. A korábban vándoréletet élő színház állandó tagjai a megpróbáltatások ellenére együtt maradtak, és három éve új helyszínen várják a humorra éhes közönséget. A Reggeli járatba közülük Esztergályos Cecília Jászai Mari-díjas színművésznő érkezik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!