2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Ellen-fülkeforradalom – Reggeli járat

2016. augusztus 31., szerda 16:11, frissítve: szerda 16:28

Adás:
2016. szeptember 1., csütörtök 5.50

Ellen-fülkeforradalom
Elsöprő arányban választották újjá Gyömrő polgármesterét, aki jogerős bírósági ítélete miatt tavasszal lemondani kényszerült. Mit, és főleg meddig tervez a régi-új városvezető? Erről kérdezzük Gyenes Leventét.

Szabálysértőből feljelentő?
A határvédő kerítés megrongálásáért kapott bírságot Kakuk György. A DK elnökségi tagja úgy látja, hogy a drótvágóval csak a véleményét fejezte ki. A politikus most támadásba lendül: a kínai államnál panaszolja be a magyar letelepedési kötvényekkel seftelőket. Kakuk György a Reggeli járatban latolgatja a kezdeményezés sikerének esélyeit.

Baleseti estek
A Magyar Traumatológus Társaság Budapesten tartja jubileumi kongresszusát, amelyen a világ minden tájáról érkező szakemberek számolnak be eredményeikről. Vendégünk Flóris István, a társaság főtitkára.

Véresen komoly
1800 önkéntest keres az Országos Vérellátó Szolgálat, akik a szombati Retró véradáson önként és dalolva nyújtják karjukat a tű alá. Részletek Nagy Sándor szakmai főigazgató-helyettestől.

Kripta, labirintus, tarot
Személyre szóló színházi élményt kínál az Élőkép Színház interaktív önismereti előadása. A helyszín a kiscelli romtemplom kriptája, a fő ceremóniamester pedig vendégünk, Bérczi Zsófia rendező.

A másik én
Új dallal jelentkezett Cserpes Laura, amelynek a zenéjét is ő jegyezte kottába. Az énekes őszre tervez új albumot, előzetes itt, a Reggeli járatban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!