2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Együttműködés – Reggeli járat

2016. október 24., hétfő 16:27, frissítve: hétfő 17:39

Adás:
2016. október 25., kedd 5.50

Együttműködés
A Párbeszéd Magyarországért mindenkiben partnert lát, aki le akarja váltani az Orbán-kormányt. Kik lesznek a szövetségeseik? Ezt is megkérdezzük Karácsony Gergelytől, a párt társelnökétől.

Helló Józan Ész
Tűzzel-vassal irtaná a korrupciót és szakmai alapú kormányzást szeretne az Alternatíva Kör. Vendégünk Lattmann Tamás, a mozgalom vezetője.

Kritikus munkaerőhiány
Milyen változtatásokkal lehetne könnyebben megtalálni és meg is tartani a munkavállalókat olyan területeken, ahol nincs elég ember? Csákvári Róbert munkaerőpiaci szakértővel beszélgetünk.

Megkerült!
Több mint száz év után találták meg Czóbel Béla elveszettnek hitt Körhinta című festményét. A Reggeli járatban Tűzkő Péter műtárgyszakértő mesél az alkotás kalandos útjáról.

Társasházi science fiction
Bulgakov művének kortárs átdolgozását mutatja be a Radnóti Színház, az évad első premierjén Iván, a rettenet címmel. Vendégünk Sodró Eliza színművész és a rendező, ifj. Vidnyánszky Attila.

Dagadó izmok, kockás has és formás fenék
Leginkább ez tűnik fel ha egy testépítőt látunk. A mögötte lévő kemény munkával, a sportág szépségével azonban nem vagyunk tisztában. A Reggeli járatba érkeznek sportolók, valamint Buranits Ildikó, a MOM Sportközpont igazgatója.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!