2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Budapest retró 2.

Következik:

Híradó 12:00

Diszkontkampány – Egyenesen

2017. június 29., csütörtök 16:55, frissítve: csütörtök 16:59

Adás:
2017. június 29., csütörtök, 19.30
2017. június 30., péntek, 0.05
2017. június 30., péntek, 13.30

Az alagút vége
Rosszul dugtak össze két kábelt a felújított orosz metrón, ezért nem nyíltak rendesen az ajtók. Húszorosz mérnököt utaztattak Budapestre, hogy kijavítsák a hibát. Közben ismét terítékre kerültek a 4-es metró körüli visszaélések. Vendégünk a főpolgármester, Tarlós István.

Diszkontkampány
Sokkal nagyobb kedvezményt kapott a Fidesz a 2010-es plakátjaira, mint most a Jobbik – tudta meg a 24.hu. Orbán tehát most olyan ügyben támad törvénnyel és hatósággal, amelyben ők még jobban érintettek voltak. A stúdióba várjuk az LMP társelnökét, Hadházy Ákost.

A technika ördöge
Levelet küldött az összes hazai szakszolgálatnak Majtényi László, hogy kiderítse, megfigyelték-e az Eötvös Károly Intézetet. Egy évvel ezelőtt találtak egy poloskát az irodájukban, később pedig Németh Szilárd beszélt a szervezet megfigyeléséről. Itt lesz az intézet elnöke, Majtényi László.

Valami bűzlik
Mit keresett csaknem hatszázmillió forintnyi készpénz egy letelepedésikötvény-forgalmazó irodájában, és mi tűnhetett el még? Megkérdezzük az ügyet vizsgáló árnyékbizottság jobbikos szakértőjét, Varga-Damm Andreát.

Bezzeg Románia
Az Európai Bizottság román biztosa szerint náluk lecsuknák a miniszterelnököt, ha a vejének ítélné a közbeszerzéseket. Magyarországon viszont tarolnak a vejek és a haverok, a jegybankelnök fia pedig médiabirodalmat vásárol, de vajon miből?

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!