Célkereszt – Egyenesen

2017. szeptember 13., szerda 17:19, frissítve: szerda 19:31

Adás:
2017. szeptember 13., szerda 19.30
2017. szeptember 14., csütörtök 0.00
2017. szeptember 14., csütörtök 13.30

Kevés a szaki
Soha nem látott csúcson a munkaerőhiány. Hivatalosan 50 ezer dolgozó hiányzik a versenyszférából, de a valódi helyzet még rosszabb lehet, ez már súlyosan visszavetheti a gazdaságot. Itt lesz Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára.

Wellnessfrakciók
A Fidesz Velencén, az MSZP Hajdúszoboszlón, a Jobbik pedig Siófokon tart kihelyezett frakcióülést, hogy felkészüljön a jövő héten kezdődő őszi parlamenti ülésszakra. Most Hajdúszoboszlóról kapcsoljuk az MSZP frakcióvezetőjét, Tóth Bertalant.

Keresztbe tesznek
Egy apróságba belekötve akadályozzák a magyar hatóságok, hogy a három éve itt élő szír Khaled újra együtt lehessen a feleségével. Itt lesz a férfit képviselő Helsinki Bizottság ügyvédje, Somogyvári Zoltán.

Versenyben
Bemutatkozott az újjáalakult kisgazdapárt elnöksége. Programot is hirdetett. Igazságosabb földbirtokviszonyt szeretne. Azt mondja, a vidékiek és a szegények pártján áll. A stúdióba várjuk Balog Károly elnököt.

Célkereszt
Az LMP feljelenti Németh Szilárdot, amiért egy zárt ülést követően megnevezett három civil aktivistát, aki szerinte veszélyt jelent az országra. Most itt lesz egyikük, Gulyás Márton. Kálmán Olga vele és Pikó Andrással beszélget.

Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés