2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Borítékolható – Reggeli járat

2017. augusztus 18., péntek 15:21, frissítve: péntek 15:21

Adás:
2017. augusztus 21., hétfő 5.50

Várhatóan határozatképtelen lesz a parlament hétfői, rendkívüli ülése. Hogyan tovább a CEU- és a devizahitelesek ügyében? Milyen a visszhangja az állami ünnepre időzített ellenzéki tüntetésnek, amelyhez nem minden ellenzéki párt csatlakozott? Vendégek: a Párbeszéd egyik társelnöke és Hadházy Ákos, az LMP társelnöke.

A Tesco-dolgozóknak már a fele csatlakozna a tervezett sztrájkhoz, amennyiben a multi­cég nem teljesíti a bér- és létszámemelésről szóló követeléseket. A cég vezetése hajlandó tárgyalni a sztrájkbizottsággal. Vendég: Bubenkó Csaba, a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének elnöke.

A tavalyi sikerek után idén újra megrendezik a Bőköz Fesztivált az Ormánságban. A rendezvény célja a közösségépítés és nyitás, a kulturális és ökoturizmus fejlesztése. Vendég: Mátra István ötletgazda, főszervező.

Már készülnek a madárijesztők Mohácson a harmadik Szabadtéri Madárijesztő Találkozón. Az alkotótábor célja a hagyomány folytatása és újraértelmezése. Sárkics Eszter főszervezővel beszélgetünk.

Fényfestés és tűzzsonglőr bemutató is lesz augusztus 25-én az Állatkertek Éjszakáján a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Hanga Zoltán szóvivő nem egyedül érkezik a stúdióba.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!