2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Árnyékra vetődve – Egyenesen

2017. szeptember 19., kedd 15:53, frissítve: kedd 18:40

Adás:
2017. szeptember 19., kedd 19.30
2017. szeptember 20., szerda 0.00
2017. szeptember 20., szerda 13.30

Árnyékra vetődve
A parlament megszavazta a jobbikos javaslatot, hogy tizenkét évre emelkedjen a korrupciós bűncselekmények elévülési ideje. Ezzel okafogyottá vált a Momentum által is támogatott korrupcióellenes népszavazási kezdeményezés. Vendégünk Fekete-Győr András.

Rabiga
A volt MDF-es, ma már kisgazda politikus a Nemzeti Bilincs Egyesület nevében kezdett adománygyűjtésbe. Tátrai Miklósnak és Császy Zsoltnak szedne össze hétmillió forintnyi perköltséget. Itt lesz Herényi Károly.

A pusztító
A magyar nemzet legnagyobb pusztítójának és a kereszténység ellenségének nevezte egyik blogbejegyzésében Orbán Viktort a Moma elnöke. A stúdióba várjuk Bokros Lajost.

Megy a gőzös
Már második napja Magyarországon vizsgálódik az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottsága. A testület, amelynek az LMP EP-képviselője is a tagja, a 4-es metró után szemügyre vette a felcsúti kisvasutat is. Bajáról kapcsoljuk Jávor Benedeket.

Vélemény
Októberben indul a nemzeti konzultáció a Soros-tervről. A kormány szerint kulcskérdés, hogy Magyarország magyar maradhasson, Európa pedig európai. Kálmán Olga egyebek mellett erről is beszélget két mai vendégével, Farkasházy Tivadarral és Para-Kovács Imrével.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!