2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Arccal a klasszikusok felé – Reggeli járat

2016. május 3., kedd 14:55, frissítve: kedd 20:16

Adás:
2016. május 4., szerda 5.50

Földátverés – Hivatali visszaéléssel gyanúsítja a földművelésügyi államtitkárt az LMP, miután Bitay Márton egy luxus szállodában találkozott a felcsúti polgármesterrel. A stúdióban a feljelentő, Sallai R. Benedek, a párt agrárpolitikusa.

Vizes nyolcas – Elszabadult a budapesti vizes világbajnokság költségvetése, ami nem jó előjel az olimpiai pályázat tervezőinek. Meddig nyújtható a takaró? – kérdezzük Muszbek Mihály sportközgazdászt.

Kukoricáznak – Génmódosított élelmiszerekkel árasztaná el Európát az Egyesült Államok – derül ki a szabadkereskedelmi tárgyalások kiszivárgott irataiból. Az esélyekről és a veszélyekről beszél Simon Gergely, a Greenpeace vegyianyag-szakértője.

Kerekes székkel a városban – A világsiker küszöbén egy magyar start up vállalkozás, amely kerekes székesek városi közlekedését segítő applikációt fejlesztett. A stúdióban a fejlesztők: Dobai Tibor és Vincze Zoltán.

Tinisztárból zenész – Koncertkörúton a V-Tech énekese. A stúdióban Kecskés Tibor, alias Kefír.

Arccal a klasszikusok felé – Molière, Shakespeare és Dosztojevszkij bemutatók Vígszínház jövő évi műsorán. Vendégünk az idén 120 éves teátrum igazgatója: Eszenyi Enikő.

A legkorábban mi kezdünk. Heer Orsolya várja önöket szerdán 5 óra 50 perctől.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!