Ötfogásos vacsora a nyers étkezés jegyében
2016. február 29., hétfő 15:03, frissítve: hétfő 15:12
A látványt meg tudjuk mutatni, a fantasztikus ízekről csak mesélni tudunk. Ötfogásos vacsora a nyers étkezés jegyében. Lemondás vagy egy új ízvilág felfedezése? A Nyersétel Akadémia és Lénárt Gitta vendégei voltunk.
Mosás, vágás, szárítás – hányszor, mivel és hogyan? Szakszerű ápolás a kimerült hajszálaknak. Mesterfodrásztippek tavaszra Hortobágyi Kászontól.
A hajápoláshoz kapcsolódóan az Aromapercek rovatban illóolajokkal készített hajtápláló olajkeveréket Tobai Ágota okleveles aromaterapeuta.
Homok, vályog vagy agyag? Milyen a mésztartalma? Az én kertem rovatban a házi talajvizsgálat elvégzéséhez adtunk ötleteket.
Az Életvonal február 21-ei adása.