2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Célpont

Célpont - Kirámolták a hídpénzbotrányban érintett Sunstrike Hungary Kft. székházát + videó

Felkerestük azt ingatlant, ahova a hídpénzbotrányban érintett Sunstrike Hungary Kft. a mai napig be van jegyezve, a helyszínen azonban megdöbbentő dolgokat tapasztaltunk. Egyébként ugyanebben az épületben működött hivatalosan a hídpénzbotrány új szereplőjének is az ügyvédi irodája. Célpont - Kirámolták a hídpénzbotrányban érintett Sunstrike Hungary Kft. székházát + videó
Célpont: Az egykori ellenzéki összefogásból csupán az LMP és a Jobbik emelte fel a hangját a hídpénzbotrány ügyében + videó

Célpont: Az egykori ellenzéki összefogásból csupán az LMP és a Jobbik emelte fel a hangját a hídpénzbotrány ügyében + videó

Az egykori ellenzéki összefogás pártjai közül csupán az LMP és a Jobbik emelte fel a hangját a hídpénzbotrány ügyében. 2024. április 21.
Célpont: Egyre több a kérdőjel Magyar Péter pártja körül + videó

Célpont: Egyre több a kérdőjel Magyar Péter pártja körül + videó

Az ellenzék új messiása országjárásba kezdett. 2024. április 21.
Célpont: Cseh Katalinék azzal kampányolnak, hogy sokat lobbiztak azért, hogy az uniós források a megfelelő helyekre kerüljenek + videó

Célpont: Cseh Katalinék azzal kampányolnak, hogy sokat lobbiztak azért, hogy az uniós források a megfelelő helyekre kerüljenek + videó

Cseh Katalinék azzal kampányolnak, hogy sokat lobbiztak azért, hogy az uniós források a megfelelő helyekre kerüljenek, azt viszont nem említik meg, hogy pont uniós források miatt van nyomozása a hozzá köthető céghálózatnál. 2024. április 21.
Célpont: Korábbi szövetségesei indítanak polgármesterjelöltet a ferencvárosi Baranyi Krisztina ellen + videó

Célpont: Korábbi szövetségesei indítanak polgármesterjelöltet a ferencvárosi Baranyi Krisztina ellen + videó

Ketté bomlott a baloldali szövetség, eközben pedig a Párbeszédben is zavar támadt. 2024. április 21.
Célpont - Illusztris vendégeket fogadott Karácsony pénzhordó embere a villájában + videó

Célpont - Illusztris vendégeket fogadott Karácsony pénzhordó embere a villájában + videó

Különös videófelvételek és fényképek jutottak szerkesztőségünk birtokába. Mit keresett Karácsony Gergely Perjés Gábor pénzhordó ember házában? De nem csak ő bukkant fel, Lukácsi Katalin és a törökbálinti a helyi ellenzék vezére is tiszteletét tette a 99 Mozgalom székhelyén. Ennek jártunk utána. 2024. április 14.
Célpont - Nem csitulnak az indulatok Magyar Péter körül + videó

Célpont - Nem csitulnak az indulatok Magyar Péter körül + videó

Az ellenzék új messiása múlt hétvégén ismét tüntetett a fővárosban és arról beszélt, hogy a jobboldaliakat a vidékieket és tulajdonképpen mindenkit megakar szólítani. Elemzők szerint azonban egyelőre csak a baloldaltól vett el szavazókat. 2024. április 14.
Célpont - Tovább gyűrűzik az újbudai pedofilbotrány + videó

Célpont - Tovább gyűrűzik az újbudai pedofilbotrány + videó

Nyílt levélben követelik a szülők, hogy amíg a rendőrség nem tisztázza szerepét, ne mehessen vissza dolgozni az óvodavezető. Újabb fejleménnyel folytatódik az újbudai pedofilbotrány. 2024. április 14.
Célpont – Varga Judit volt igazságügyi miniszter megdöbbentő interjújából kiderült Magyar Péter valós privát profilja + videó

Célpont – Varga Judit volt igazságügyi miniszter megdöbbentő interjújából kiderült Magyar Péter valós privát profilja + videó

Magyar Péter az utóbbi időben amellett, hogy kilépett a politikai színtérre, mással is felhívta magára a figyelmet. Miután saját közösségi oldalán arról kezdett el írni, hogy szerinte azt fogják róla terjeszteni, hogy bántalmazta volt feleségét elindult körülötte egy magánéleti botrány is. 2024. április 07.
Célpont – Magyar Péter „programja

Célpont – Magyar Péter „programja" rébusz vagy lenyúlás + videó

Polgári családban nőtt fel, liberálisnak vallja magát, baloldali és jobboldali szavazatokra hajt. Ezt hirdeti Magyar Péter saját politikájáról. Szakértők szerint azonban a programja csak egy nagy kérdőjel azon kívül, hogy felmondott néhány tételt a baloldali programlistából. 2024. április 07.

Célpont – Ők lennének a baloldali kormányváltó erő? + videó

Ungár odaszúrt a Párbeszédnek, Gyöngyösi azt állítja, hogy sosem fogtak össze Gyurcsányékkal, Magyar Péter pedig még mindig a porondon van. 2024. április 07.

Célpont - Atombomba vagy kipukkadt lufi?

Magyar Péter bemutatta és nyilvánosságra is hozta a hangfelvételt, amit bizonyítéknak szánt. A kormány azonban nem mondott le. Közben volt felesége egyre brutálisabb részleteket oszt meg arról, hogy milyen ember is lehet az ellenzék új messiása. 2024. március 31.

Célpont - A gyerekek nyári táboroztatása lehetett a pedofíliával gyanúsított Gy. Péter kedvence + videó

Filmkészítés, táboroztatás, tanácsadás - tbbek között ilyen szerződéseket kötöttek a pedofíliával gyanúsított pedagógiai asszisztennsel, Gy. Péterrel Újbudán. A felelősség azonban továbbra sem tisztázott. 2024. március 31.

Célpont - Lapít a DK-s polgármester az óbudai korrupciós botrány ügyében + videó

Kiss László DK-s polgármester hallgatásba menekült a kerületét érintő kérdéseink elől. A III. kerületi baloldali képviselő-testület pedig nem fogadta el azt a határozati javaslatot, ami tisztázta volna, hogy az önkormányzat által tulajdonolt gazdasági társaságok kötöttek-e szerződést az érintett cégekkel. 2024. március 31.

Célpont - El a kezekkel a magyar fejlesztési pénzektől! + videó

Nagyon úgy tűnik, hogy a baloldali ellenzék évek óta azért tesz lépéseket Brüsszelben, hogy megakadályozza, de legalábbis megnehezítse az uniós források megérkezését. Az ellenzék jó része ugyanakkor ezt elutasítja. 2024. március 31.

Célpont: Újbudai pedofilbotrány + videó

Tovább bonyolódik az újbudai pedofilbotrány. 2024. március 24.

Célpont: Magyar Péter politikai pályára lép + videó

Üstökös vagy hullócsillag? Magyar Péter politikai pályára lép. 2024. március 24.

Célpont: Korányiék lebuktak + videó

Márki-Zay Péter szerint nem lenne meglepő, hogy Soros adományozott az Action for Democracynak. 2024. március 24.

Célpont: Nem csitul az újbudai pedofilbotrány + videó

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki az újbudai pedofilbotrányról. A XI. kerületi Szivárvány óvoda vezetője hibázhatott egy érintett szülő szerint. Az édesapa azt is mondta stábunknak, szerinte gyanús, hogy az elkövető nevelőanyja fontos pozíciót töltött be a DK-s László Imre vezette baloldali önkormányzatnál. 2024. március 17.

Célpont: P. Gábor nyomában + videó

Tovább dagad a baloldalt érintő óbudai korrupciós botrány, miközben Szabó Tímea nem is hallott a letartóztatásokról. Célpontban a baloldal egy fontos háttérembere, P. Gábor. 2024. március 17.

Célpont: Megdőlni látszik az Action For Democracy eddigi mikroadományos magyarázata + videó

Különös videók jelentek meg az elmúlt hetekben az X-en, Korányi Dávid kendőzetlen őszinteséggel vall arról, hogy az Action For Democracy hogyan próbált nyomást gyakorolni a magyar kormányra. A Szuverenitásvédelmi Hivatal a teljes anyagot szeretné vizsgálni. 2024. március 17.

Célpont: Ismét napirenden a hídpénzbotrány + videó

A kormánypártok szerint Karácsony Gergely hazudik a korrupciógyanús ügyben, a főpolgármester szerint pedig ez nem is botrány és nincs itt semmi látnivaló. 2024. március 17.

Célpont - Kell-e szünet a Carmina Burana című darabba?

Meglepő módon az elmúlt napokban a Magyar Állami Operaházzal kapcsolatban az foglalkoztatja az embereket a legjobban, hogy kell-e szünet a Carmina Burana című darabba. Az ügyet egyes sajtótermékek már büfé gate-ként emlegetik. 2024. március 10.

Célpont - Sok még a megválaszolatlan kérdés az újbudai pedofilbotrányban + videó

Óvodai pedofil botrány derült ki a DK-s vezetésű Újbudán. Két, az önkormányzat felügyelete alatt álló óvodában is dolgozott az a 26 éves pedagógiai asszisztens férfi, aki a gyanú szerint a mosdóban fajtalankodott a rábízott gyermekkel. A Céltpont stábjának nyilatkozó szülőket sokkolta az ügy. 2024. március 10.

Célpontban a mikroadományok + videó

Meggyanúsíthatta a 99 Mozgalom félmilliárdos bűnügyével összefüggésben Karácsony Gergely pénzhordó emberét A NAV. 2024. március 10.

Célpontban az újságírókat ért fenyegetések + videó

Pedofil segítő, ócska propagandista, pogácsaképű és köcsög riporter. Ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseket kapnak az utóbbi időben nap mint nap jobboldali médiamunkások. 2024. március 10.

Célpontban a Szikra Mozgalom + videó

Ismét támadásba lendültek a fővárosban a szélsőbaloldali szervezetek. Az elmúlt hetekben két kerületben is baloldali csoportokhoz köthető emberek rongálták meg a nagyobbik kormánypárt irodáit. 2024. március 03.

Célpont: A baloldal pedofilvádakat szór az újságírókra + videó

Szintet lépett a baloldal, már pedofilvádakat szór az újságírókra. A DK politikusai először az MTVA riporterét, majd stábunkat gyanúsítgatták. Eközben a Gyurcsányista Rónai Sándor még hülyézett is egyet, amit végül megpróbált letagadni. 2024. március 03.

Célpont: Az ellenzék tiltott támogatást fogadott el a Mindenki Magyarországa Mozgalomtól + videó

Az ellenzéki összefogás pártjai mintegy 261 millió 260 ezer forint külföldről származó tiltott támogatást fogadtak el a Mindenki Magyarországa Mozgalomtól – legalábbis ez derül ki az ÁSZ jelentésből. 2024. március 03.

Legfrissebb hírek

Román katonák lepték el Nagyváradot

Román katonák lepték el Nagyváradot

Estébe nyúló katonai parádéval ünnepelték meg szombaton Nagyvárad román megszállását. Szent László városába 105 éve, 1919. április 20-án vonult be a román hadsereg. Akkor mindössze 5 százalékos volt a románság aránya a városban.
Hídpénzbotrány: nyomoz a rendőrség

Hídpénzbotrány: nyomoz a rendőrség

Budai Gyula feljelentése alapján, hivatali vesztegetés gyanújával elrendelte a hídpénzbotránnyal összefüggésben a rendőrség a nyomozást – jelentette be kedden, Facebook-oldalán a fideszes politikus.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!