2024. 10. 04. Péntek Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Célpont

Célpont - Magyar Péter úgy hazudik, mint a vízfolyás + videó

Mik voltak Magyar Péter legnagyobb hazugságai? És miért beszél egyfolytában kollégánkról, Futó Boglárkáról? Utóbbi kérdésre nem tudjuk a választ, előbbit azonban megpróbáljuk bemutatni. Célpont - Magyar Péter úgy hazudik, mint a vízfolyás + videó
Célpont - Méretes kamuval hitegetett Magyar Péter a pártkeresés idején + videó

Célpont - Méretes kamuval hitegetett Magyar Péter a pártkeresés idején + videó

Az Új Kezdet nevű pártot akarta Magyar Péter megkaparintani. Az ellenzéki politikus a Gémesi György által alapított párttal is egyezkedett. A párt alelnöke ezt meg is erősítette a Célpontnak. 2024. szeptember 27.
Célpont - Ismét megosztó tárlattal jelentkezett az ARC-kiállítás + videó

Célpont - Ismét megosztó tárlattal jelentkezett az ARC-kiállítás + videó

Házi áldás népviseletbe öltözött csókolózó nőkkel, befóliázott leszbikus pár, - csak néhány plakát a Bikás parkban felállított tárlatból, amit a Mi Hazánk sem hagyott szó nélkül. 2024. szeptember 27.
Célpont - A rovarlobbi bevette Brüsszelt + videó

Célpont - A rovarlobbi bevette Brüsszelt + videó

Még mielőtt Brüsszelben össze hordanának tücsköt-bogarat, nézzük miről szólnak az új javaslatok és milyen cél állhat ezek mögött. Kell-e nekünk bogarakat enni, vagy muszáj? 2024. szeptember 27.
Célpont - Késes támadás esetén a másodperc tört része alatt kell dönteni + videó

Célpont - Késes támadás esetén a másodperc tört része alatt kell dönteni + videó

Szakértők szerint az ellenőrizetlen migráció következtében Európában egyre több késes merényletre lehet számítani. Az általunk megkérdezett családbiztonsági szakértő szerint el kell felejtenünk azt, amit a hollywoodi filmekben látunk. 2024. szeptember 27.
Célpont - Még mindig a pedofilbotrány miatt magyarázkodik a balos polgármester + videó

Célpont - Még mindig a pedofilbotrány miatt magyarázkodik a balos polgármester + videó

Szerecsenmosdatás, vagy csak a felelősségvállalás hiánya? László Imre Újbuda DK-s polgármestere szerint sokan politikai ügyet akarnak csinálni a Szivárvány óvodában történt pedofil botrányból. A szülők szerint azonban ennek az ellenkezője az igaz. 2024. szeptember 20.
Célpont - Újpesten jól fizető állásokat osztogatnak a belsős köröknek + videó

Célpont - Újpesten jól fizető állásokat osztogatnak a belsős köröknek + videó

A DK-s Trippon Norbert "udvari fényképészét" helyezték az Újpest Sajtó Kft. élére. A hölgy igen élesen fogalmaz, ráadásul furcsa kapcsolatot ápolhat az alpolgármesterrel. Újpesti belügyek egy kis feljelentéssel. 2024. szeptember 20.
Célpont - Az évtized árvize alatt Magyar Péternek bőven jutott ideje a hergelésre + videó

Célpont - Az évtized árvize alatt Magyar Péternek bőven jutott ideje a hergelésre + videó

A Célpont stábja a héten több településen járt, ott volt a gátakon, az ingatlanjainkat féltő családok kertjében is, ahol már a kerítés végében állnak a homokzsákok és megkérdezte a védekezésben résztvevő politikusokat is. 2024. szeptember 20.
Célpont - Hiába indult el Gyurcsány Karácsonnyal egyeztetni + videó

Célpont - Hiába indult el Gyurcsány Karácsonnyal egyeztetni + videó

Vitézy-Magyar paktum? És miről tárgyalt Gyurcsány Ferenc karácsony Gergellyel. Elindult az ellenzéki helyezkedés. 2024. szeptember 13.
Célpont - A diszkóbotrány óta egyre vonzóbb a mentelmi jog Magyar Péter számára + videó

Célpont - A diszkóbotrány óta egyre vonzóbb a mentelmi jog Magyar Péter számára + videó

Magyar Péter a kampányidőszakban több nyilvános fórumán is azt hangoztatta, hogy megszüntetné a mentelmi jogot. A Tisza Párt elnöke azt is kijelentette korábban, hogy nem fogja felvenni az EP-mandátumát, ez utóbbiról már kiderült, hogy nem mondott igazat. 2024. szeptember 13.

Célpont - Sorra veszik ki a szülők a gyerekeket a pedofilbotrányban érintett óvodából + videó

Folytatódik az újbudai pedofilbotrány. Tucatnyi szülő vitte el gyerekét az ügyben érintett Szivárvány óvodából, amiért az önkormányzat visszahelyezte munkakörébe az eset után az igazgatót. 2024. szeptember 13.

Célpont - Visszajöhet az ársapka? + videó

Megint vizsgálódik a versenyhivatal! Önök is azt érzik, mintha a legtöbb alapvető élelmiszer ára a nyár alatt jelentősen megnövekedett volna? Mi állhat a drágulás hátterében és miért emeltek ekkorát multik? Ennek jártunk utána. 2024. szeptember 13.

Célpont – Csak bevallotta Magyar Péter a VIP-kórházi jogosultságát + videó

A Tisza Párt elnöke a Célpontnak árulta el, hogy egykori felesége révén jogosult volt úgynevezett „VIP kórházi ellátásra”. 2024. szeptember 06.

Célpont – Sorra buknak meg korrupció gyanújával a baloldal emberei + videó

Kiss László, Horváth Csaba, Molnár Zsolt, csak néhány azok közül a politikusok közül, akiknek most úgy néz ki meggyűlik a baja a z igazságszolgáltatással. 2024. szeptember 06.

Célpont – Szlovákok a Zemplénben + videó

Szlovákok Zemplénben, euró a borsodi piacon. Az elmúlt hetekben számtalan hírt jelent meg arról, hogy szlovák nemzetiségűek kezdtek el ingatlanokat vásárolni az Észak-magyarországi területeken. 2024. szeptember 06.

Célpont – Kereszt a Szabadság-szobor posztamensén + videó

A nyár egyik slágertémája volt a Szabadság-szobor talapzatára tervezett kőkereszt. Simicskó István szerint felfoghatatlan, hogy ez miért vált ki hisztérikus dührohamot. 2024. szeptember 06.

Célpont – Iskolai mobiltelefon stop + videó

Vége a diákok korlátlan mobilhasználatának, legalábbis az iskolákban biztosan. Egy kormányrendelet értelmében ugyanis az okoseszközöket le kell adniuk reggel a fiataloknak. 2024. szeptember 06.

Célpont - A sikerek receptjei + videó

Június 9-én két győzelmet aratott a Fidesz. Most következő összeállításunkban annak jártunk utána, hogy egy-egy megválasztott polgármester, miben látja a sikerének titkát. 2024. június 28.

Célpont - A baloldal egyszerűen nem kíváncsi a szülők véleményére Újbudán + videó

A újbudai baloldali városvezetés szerint nem bűnös a Szivárvány óvoda vezetője. Szerintük nem tudott arról, hogy egyik munkatársuk szexuális visszaélést követhetett el gyerekeken, holott szülők már jóval korábban jelezték a bajt. 2024. június 28.

Célpont - A baloldali ellenzék az idén is meglovagolta a Pride-ot + videó

Szivárványos zászlók, Soros szervezetek és parádézó balos képviselők. Hogy hol lehet ez? Természetesen a Budapest Pride-on. 2024. június 28.

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Véget ért a kampány, lezajlottak a választások. Az elemzők kielemezték az elemezni valót, szóval lassan beköszönt az úgynevezett uborkaszezon. A Célpontban most felidézzük a kampányidőszak legmeghökkentőbb, legfelháborítóbb, vagy éppen legviccesebb pillanatait. 2024. június 21.

Célpontban a Turul-szobor + videó

Újra a magyarság egyik jelképének esett neki a baloldal. A Kétfarkú Kutya Párt elnöke, a főváros XII. kerületének megválasztott leendő polgármestere, Kovács Gergely eltávolítaná a Turul-szobrot Hegyvidékről. 2024. június 21.

Célpont - Több mint 13 ezer pedagógus éves bérét lehetne fedezni a gigabírságból + videó

80 milliárd forint - ekkora büntetést szabott most ki az Európai Unió Magyarországra, amiért a kormány nem engedi be illegális migránsokat. A díj pedig mint valami uzsora kölcsönnél napról napra növekszik. Na, de hogy mire is lenne elég 80 milliárd forint, és miért kaptuk most ezt a rekordösszegű büntetést? Ezt mutatjuk most meg. 2024. június 21.

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

5 nappal ezelőtt lezárult a kampány, véget értek a választások. És hogy mi történt azóta? Elemzők szerint Magyar Péter a teljes ellenzéket leváltotta. Az új messiás azonban nem pihen: a választások után pezsgőt bontott bulizott egyet, aztán kirohant az ATV stúdiójából, az ott dolgozókat pedig felekezeti hovatartozás alapján listázni kezdte. 2024. június 14.

Célpont – Bukó szériában van a baloldal + videó

Megszűnő árnyékkormány, tisztújítás a Jobbikban, Donáth Anna pedig távozik a Momentum éléről. Ha már szó volt a Párbeszédről, nézzük a választások legnagyobb veszteseit. 2024. június 14.

Célpont – Na, kik hagyják el először a süllyedő hajót? + videó

Süllyedő hajó? Tordai Bence az éppen aktuális balliberális összefogás miatt hagyja ott a Párbeszédet. Pedig a mérhetetlen pártot nem is olyan régen még 10% körülire saccolta. 2024. június 14.

Célpont – Szégyen a futás, de hasznos... a plakátrongálónak is + videó

A választások előtt, éjszaka, napszemüvegben vödörrel a kezében kapták rajta Lukácsi Katalint azon, hogy plakátokat rongál az V. kerületben. Miután lebukott még megdöbbentőbb dolog történt. 2024. június 14.

Célpont - Magyar Péternél beakadt a lemez + videó

Magyar Péter a kampány végére pedig annyira arányt tévesztett, hogy tatai fórumán nem azokhoz az emberekhez kezdett el beszélni, akik kilátogatottak kisautós utcafórumára, hanem kolléganőnkkel kezdett el vitatkozni. 2024. június 07.

Célpont - A békét a tárgyalások és az azonnali tűzszünet hozza el + videó

Háború vagy béke - a kormánypártok szerint valójában ez a vasárnapi választás tétje. Miközben a magyar miniszterelnök arról beszél, hogy Európa a világháború szélén áll, addig a nemzetközi baloldal közös hadsereget és sorkatonaságot szorgalmaz, a hazai baloldal szerint pedig nincs itt semmi látnivaló, Magyar Péter pedig a plakátkampányt és a háborúról való kommunikációt is betiltaná. 2024. június 07.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!