2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Bayer show

Deutsch Tamás: ezzel a terrorral szemben a leghatározottabban kell fellépni

A Fidesz Ep-képviselője, Deutsch Tamás volt Bayer Zsolt vendége, akivel az izraeli-palesztin konfliktus háttere volt a téma.

  • Deutsch Tamás: ezzel a terrorral szemben a leghatározottabban kell fellépni

Az illegális bevándorlók és a terrortámadások kockázatáról, valamint az európai unió palesztinoknak nyújtott támogatásáról is beszélt a Fidesz EP-képviselője a Bayer show-ban. Deutsch Tamás megjegyezte: a 21. századi európai baloldal a palesztinok mögött álló közép és kelet-európai kommunista gondolkodás örököse.

Ha nem lépünk fel a terrorral szemben, akkor egyre közelebb kerül hozzánk

- hívta fel a figyelmet a Fidesz EP-képviselője. Deutsch Tamás kiemelte: komoly biztonsági kockázatot jelent, hogy mindenfajta ellenőrzés nélkül, tömegesen 3-4 millió embert engedtek be Európába.

Ne legyen egy pillanatig sem kétségünk, hogy azok, akik ezt a pusztító, őrült, brutális, embertelen terrortámadást elindították Izrael ellen, ők arra akarják feltüzelni az itt Európában lévő híveiket, hogy itt Európában ellenünk, európai emberek ellen, különösen az Európában élő zsidóság ellen, vagy a zsidókkal valamilyen kapcsolatban lévő nem zsidók ellen lépjenek fel ugyanilyen terrorcselekményeket elkövetve

- tette hozzá.

A kormánypárti politikus azt is megjegyezte, hogy a magyar dollárbaloldal több pártvezetője sem fejezte ki szolidaritását a terrortámadás áldozataival.

Rávilágított arra is, hogy az Európai Unió továbbra is anyagi támogatást nyújt a palesztinoknak, többek között olyan tankönyvek keretében, amelyek módszeresen még csak azt sem írják le, hogy Izrael állam létezik.

 

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!