2024. 04. 30. Kedd Katalin, Kitti napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Bayer show

Bayer show - Hol vannak ilyenkor a máskor szakmányban aggódó nővédők? + videó

Felháborító és gyomorforgató - így jellemezte Magyar Péter tetteit a Fidesz EP-képviselője a Bayer show-ban. Hidvéghi Balázs a bántalmazott nők és gyerekek megsegítésével foglalkozó egyesületek fellépését hiányolja a volt igazságügyi miniszter és volt férje ügyéből.

  • Bayer show - Hol vannak ilyenkor a máskor szakmányban aggódó nővédők? + videó

Varga Judit volt igazságügyi miniszter hosszú interjúban számolt be arról, hogy éveken át milyen abúzust kellett elszenvednie a házasságában Magyar Pétertől. Bayer Zsolt szerint sokaknak feltűnhetett az interjú utáni üvöltő csend: azok, akik eddig báárkit és bármikor megbélyegeztek bántalmazóként, erőszaktevőként, most mélyen lapulnak. 

A műsorvezető úgy fogalmazott, ezek a morális atléták, akik imádnak a magasabb erkölcsi pozícióból leszólni, most valamilyen oknál fogva úgy ítélik meg, hogy a vélt politikai haszon, amit ebből a gazemberből húzhatnak, ez többet ér, mint az, hogy legalább a leghalványabb szolidaritást fejezzék annak a bántalmazott nőnek az oldalán, aki most mondta el, mi történt vele. 

Íme, a baloldal lelki világa

Bayer Zsolt felidézte, hogy Petrovics Kinga oldalán van olyan bátor kommentelő, aki úgy vélekedett Varga Judit nem nő, hanem fideszes, így üthető.

Hidvéghi Balázs: ez felháborító és gyomorforgató

Egy elképesztő erkölcsi leépülésnek a jele ez. Felháborító gyomorforgató, azt gondolom, azt látni, ahogy ez a nyilvánvaló komoly személyiségzavarral küzdő, frusztrált, sértett ember gyakorlatilag itt egy ország nyilvánossága előtt zsarolja a volt feleségét

- így vélekedett Magyar Péterről Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője Bayer Zsolt vendégeként. 

A politikus elképesztőnek nevezte, hogy Magyar titkon felvett beszélgetésekkel hozakodik elő.

Ne felejtsük el, hogy van három kisgyerek itt a képben. Vajon őrájuk ki gondol, hogyan nőnek ők föl és mivel szembesülnek a mindennapokban, amikor ilyen elképesztő mélységekbe ér egy ilyen történet?

- mutatott rá.

Hidvéghi Balázs hozzátette, 

nem hallani a máskor szakmányban aggódó nővédőknek a szavait és fellépését, nem követelnek vizsgálatot, nem szerveznek demonstrációkat egy olyan helyzetben, amikor látható, hogy egy nagyon komoly bántalmazó kapcsolat volt itt éveken keresztül, amit most megspékelnek ezzel a szánalmas közéleti erőlködéssel.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!