2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 15:05

Bayer show

Bayer show - A baloldal soha semmire nem mondja azt, hogy rendben van + videó

Mit szól a Fidesz a DK alpári plakátkampányához? Ki lesz a párt főpolgármester-jelöltje? És mit gondol Kubatov Gábor Tordai Bence kirohanásáról a Fradi-ultrák ellen? Ezekre a kérdésekre is válaszolt Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és a Fradi elnöke a vasárnap esti Bayer show-ban.

  • Bayer show - A baloldal soha semmire nem mondja azt, hogy rendben van + videó

A baloldalon nincs a tetteknek következménye

Mint ismert, Varju Lászlót, a Demokratikus Koalíció, illetve Fekete-Győr Andrást, a Momentum parlamenti képviselőjét is elítélte a bíróság, de nekik eszük ágában sincs lemondani. 

A baloldalon a bűnöknek nincs következménye, a jobboldalon viszont a hibáknak is van következménye - mondta el Kubatov Gábor. A Bayer show-ban az is szóba került, hogy a párbeszédes Tordai Bence Fekete-Győr András mentegetése során a fociultrákkal példálózott a parlamenti ülésen. Az eset után üzentek a Fradi-ultrák Tordai Bencének, most pedig a Ferencváros elnöke elmondta,

Tordai egy bűncseleményt összekever egy szenvedéllyel, hiszen - tette hozzá - ezek a fiúk szenvedélyesen szeretik a Ferencvárost, ő pedig - úgy látni - szenvedélyesen szereti Fekete-Győrt. 

Komolyra fordítva a szót, Kubatov arról beszélt, hogy szerinte a magukat liberálisnak nevező emberek nagyon sok kárt okoznak a sportban. Emlékeztetett arra, hogy például a momentumosok voltak azok, akik aláírást gyűjtöttek a budapesti olimpia megrendezése ellen. 

Ha létezik sportesemény, ami békét teremt, az többek között az olimpia, meg a sport

- mutatott rá.

Felidézte, hogy a baloldal foggal-körömmel kampányolt a stadionépítések ellen is, napjainkban pedig néhány óra alatt elfogynak a jegyek a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseire. 

Tordai felszólalásában is frusztráltság érezhető, hogy ők gyűlölik a sportot, Tordainak ezek után nehéz lesz meccsre jönnie, mert ott van egy-két ember, aki őszintén elmondaná a véleményét

- jegyezte meg.

Taktikázni kell

Kevesebb mint három hónappal az önkormányzati választások előtt a kormánypárt még nem nevezte meg főpolgármester jelöltjét. A Fidesz pártigazgatója úgy fogalmazott: van olyan helyzet amikor taktikázni kell. Kubatov Gábor azt is elmondta, hogy a befutók között, rengeteg alkalmas főpolgármester jelöltjük van.

Oké, nem magas a léc, mert jobb polgármester lett volna bármelyik, mint ez a lebágyadt mostani főpolgármester, mert ha létezik ember, aki politikusként az embert irritálja és idegesíti, akkor azt hiszem, a főpolgármester az

- jelentette ki.

A botrányos gyurcsányista plakátkampányról

A DK országos plakátkampányáról is szót ejtett Kubatov Gábor, amely Orbán Viktort ábrázolja.

Eleve a DK-s kampányokhoz mindig hasonlóképpen állok hozzá. Nagy türelemmel viselem őket. Ha el akarjuk viccelni a dolgot, akkor azt mondjuk, hogy nincs egy arc, akit föl tudnak tenni a plakátjukra, inkább fölteszik a mi miniszterelnökünket

- mutatott rá.

A Fidesz pártigazgatója hozzátette: visszás, hogy az a Gyurcsány Ferenc fogalmaz meg kritikákat, aki a magyar politika történetében a legnagyobb disznóságot követte el.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!