2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:05

Nem értik a szomszédok a késelést

2017. július 17., hétfő 22:36, frissítve: kedd 09:09

Senki nem tudja Tiszalökön, hogy miért késelte meg volt élettársát és gyermekeit a múlt vasárnap elfogott, 32 éves férfi. A három fiatal közül az egyik életveszélyesen megsérült, a nő és másik lánya pedig súlyosan – a férfit több ember ellen elkövetett gyilkossági kísérlettel gyanúsítják.

Feszült a hangulat Tiszalökön. Az egész környék a késelésről beszél, a helyiek találgatják, miért történhetett.

„Ismerik a családot, hogy milyenek. De hogy ez a fiú miért csinált olyat… Hirtelen felindulásból, meggondolatlan egy ember” – vélekedett Márton István.

A család szomszédja szerda hajnalban a hangoskodásra ébredt fel.

„Egy óra körül arra ébredtem, hogy sírtak, visítoztak a gyerekek – Anya!, Anya! Segítségért kiabáltak, de az eseményt nem láttam” – mondta egy lakó.

A 32 éves férfi az ablakon mászott be éjszaka volt élettársa házába, és minden előzmény nélkül megtámadta a családot. A késelés során az asszony és 15 éves lánya súlyos, 13 éves fia pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A nő 18 éves lánya is megsérült a támadás során, őt életveszélyes állapotban vitték el a mentők. A férfi a késelés után elmenekült.

„Én azt hallottam, hogy tegnap éhesen hazament. És látta az anyja, hogy eszik, később meg jöttek a rendőrök, és elvitték. Meg azelőtt is voltak ilyen ügyei” – idézte fel Halmi Sándor.

A férfit vasárnap otthonában kapta el a rendőrség, és indítványozta előzetes letartóztatását. Elfogása után részletes beismerő vallomást tett. Több ember ellen elkövetett gyilkossági kísérlettel gyanúsítják.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!