2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Megölte, és feldarabolta – vallott a hentes férj

2017. március 7., kedd 15:25, frissítve: kedd 19:30

A férj végzett azzal a nemesgörzsönyi asszonnyal, akit kezdetben eltűntként kerestek a rendőrök. A férfi beismerő vallomást tett, emberölés gyanújával vették őrizetbe. A szomszédok szerint a gyanúsított feldarabolta a holttestet, és a ház udvarán rejtette el. 2014 májusában hasonló eset történt a mosonmagyaróvári járásban található Darnózseliben, de abban a bűnügyben a férjre nem sikerült rábizonyítani a gyilkosságot, így első fokon felmentették.

Az asszony eltűnését hétvégén jelentette be a férje.

„A körözési eljárásban már a hétfő délelőtti adataink elérték azt a szintet, hogy felmerült  az emberölés bűntettének gyanúja. Ezért emberölés bűntettének gyanúja miatt nyomozást is rendeltünk el, és az esti órákra oda jutottunk, hogy a bejelentőt, tehát a 41 éves nemesgörzsönyi férfit gyanúsítottként hallgattuk ki emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, és őrizetbe vettük” – tájékoztatott Baráth Attila, a VMRKF bűnügyi osztályvezetője.

A férfi azt állította, hogy péntek este egy idegen autó állt meg nemesgörzsönyi házuk előtt. Felesége beszállt, és azóta nem adott magáról életjelet.

A férj külföldön dolgozott hentesként, egy éve tért haza. Mozaikcsaládban éltek, négy gyermeket neveltek, a két fiú a nő, a két lány pedig a férfi korábbi kapcsolatából származik. A szomszédok szerint az áldozatnak nem lett volna ideje szeretőt tartani.

„Ő dolgozott, a gyerekei iskolába jártak, nem ért ő rá szórakozni vagy a szomszédokkal beszélgetni, megvolt a dolga” – fogalmazott az egyik szomszédasszony.

A ház udvarában szippantós kocsival szivattyúzták ki az emésztőgödröt.

„A pöcegödröt szippantották. Hát ami nem égett el neki, azt szórta bele. Földarabolta, azt mondják. Hát mondom, milyen szeme volt ennek, meg aztán szíve, hogy a feleségével így csinál” – fogalmazott a történtek kapcsán egy helybéli nő.

B. Norbertet gyilkossággal gyanúsítják, a rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!