2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Halállal végződött a szadomazó szex, hét évre ítélték

Hír TV

2017. november 7., kedd 10:50, frissítve: szerda 12:11

Hét év börtönre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki még 2015 decemberében fojtott meg egy prostituáltat szadomazó szex közben. A vádlott többször próbálta újraéleszteni a nőt, ám amikor ez nem sikerült, a holttestet kocsijának csomagtartójába tuszkolta, és az M0-s körgyűrű vecsési lehajtójánál tette ki. A férfi és védője fellebbezett az első fokú ítélet ellen.

A vádlott 2015 decemberében nézte ki magának az áldozatot egy olyan internetes oldalon, amelyen férfi és női prostituáltak hirdetik magukat. A nő ötvenezer forintot kért egy éjszakáért, S. László pedig kikötözős szerepjátékot rendelt. Az áldozatot hasra fektette, összekötözve hátul a kezeit. Az aktus hevében a férfi a nő nyakába vetette nadrágszíját, és fojtogatni kezdte a prostituáltat, aki nyolc-tíz perc alatt megfulladt. A vádlott megpróbálta újraéleszteni a nőt, de nem járt sikerrel.

Ezt követően a holttestet az autója csomagtartójába rejtette, majd kidobta az M0-s autóút egyik kihajtójánál. 

S. László megbánta tettét a Budapest Környéki Bíróságon az utolsó szó jogán elmondott beszéde szerint. „Szeretnék a hozzátartozóktól és a családtagoktól bocsánatot kérni. Megbántam. Majdnem hétszáz éjszaka telt el, de azóta sem jött úgy álom a szememre, hogy ne erre a napra gondoljak, amikor ez megtörtént” – fogalmazott.

Az elsőfokú bíróság a férfit hét év börtönre ítélte.

„S. László vádlott bűnös emberölés bűntettében – Btk. 160. § 1-es bekezdés –, ezért a törvényszék hét év szabadságvesztésre és nyolc év közügyektől eltiltásra ítéli. A szabadságvesztést börtönben kell végrehajtani” – hirdette ki az ítéletet Szalay Csaba, a Budapest Környéki Törvényszék bírója.

A férfi védője fellebbezett az ítélet ellen. Az ügyvéd azt szeretné, ha a fellebbviteli bíróság gondatlanságból elkövetett emberölésre minősítené át az ügyet. A szándékos emberölést a törvény öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti, a gondatlanságból elkövetett emberölésért legfeljebb öt év szabható ki.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!