2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Igazoltatásnál buktak le a kábszertermesztők

2017. június 18., vasárnap 16:13, frissítve: vasárnap 16:29

A mosonmagyaróvári rendőrök egy közúti ellenőrzést követően kábítószer-ültetvényt találtak Halásziban.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság egy 21 éves halászi férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett, egy 24 éves máriakálnoki lakos és 19 éves halászi társa ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást – számol be a Police.hu.

A járőrök közúti ellenőrzésre állítottak meg egy személyautót pénteken az esti órákban a 1405-ös számú úton. A járműben ketten utaztak, akik igazoltatásuk során egyre idegesebben viselkedtek, ezért a rendőrök átvizsgálták ruházatukat és a gépkocsit is. Az autóban két tasak növényi törmeléket találtak elrejtve, amiről a sofőr beismerte, hogy kábítószer. A fiatalokat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A gyorsteszt mindkettőjüknél pozitív eredményt mutatott illegális szerek fogyasztására.

A rendőrök másnap a hajnali órákban házkutatást tartottak egy 21 éves halászi lakos otthonában, ahol tizenhét tő kábítószergyanús növényt találtak elültetve, illetve szárított növényi törmeléket és termesztéshez szükséges berendezéseket is lefoglaltak. A termesztéssel gyanúsítható fiatalt elfogták és előállították.

A nyomozók a három férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!