Fogdosta, csókolgatta a rábízott kislányokat

KK, 2017. július 17., hétfő 12:18, frissítve: hétfő 12:55
Vádat emelt a Komlói Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki szexuálisan molesztálta a táborokban rábízott kislányokat.

A komlói pedagógus éveken keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekeknek. A vádirat szerint éjjel a lányok mellé feküdt a sátorban, mellüket simogatta, és többször szájon is csókolta őket.

„A férfi pedagógus végzettségű, aki több éven keresztül szervezett táborokat Baranya, illetve Tolna megyében. A férfi ezen táborozások alkalmával rendszeresen aludt egy sátorban a kiskorú táborozókkal, mely alkalmakkor, mikor a többiek már elaludtak, a férfi a kiválasztott lányok mellé feküdt, őket simogatta, ruházatuk alá benyúlva a kislányok hasát, melleit fogdosta. Több esetben előfordult hogy a férfi a lányokat szájon csókolta. Mivel a férfi nevelése alatt álltak ezek a gyermekek, illetve felügyelete alatt álltak, ezért a cselekménye a szexuális visszaélés minősített esete, melynek büntetési tétele 2–8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő” – közölte Kutas Tamás, a Baranya Megyei Főügyészség szóvivője.

hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés